Live… ανάκριση σε Διαμαντίδη – Πρίντεζη

Ό,τι απορίες έχουν οι φίλαθλοι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού πριν το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα θα τους τις λύσουν οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Γιώργος Πρίντεζης.

Ό,τι απορίες έχουν οι φίλαθλοι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού πριν το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα θα τους τις λύσουν οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Γιώργος Πρίντεζης.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» και ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου την προσεχή Παρασκευή (4/5) στις 14:30 (ώρα Ελλάδος) και θα απαντήσουν live στις ερωτήσεις που θα δεχθούν μέσω της επίσημης σελίδας της adidas στο Facebook.
Έκαστος θα κληθεί να μιλήσει για τους ημιτελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα. Οι συμμετέχοντες θα μπουν στην κλήρωση για έξι ζευγάρια adizero Crazy Light με την υπογραφή των δύο παικτών.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας θα έχει και φέτος ελληνικό χρώμα και το adizero Crazy Light της adidas φέρνει ζωντανά δύο από τους πρωταγωνιστές του στις οθόνες των υπολογιστών, μόλις μία εβδομάδα πριν από την έναρξη των ημιτελικών. Δημήτρης Διαμαντίδης και Γιώργος Πρίντεζης θα μιλήσουν στη σελίδα adidas basketball στο facebook σε μια live streaming συνέντευξη, όπου όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις δικές τους ερωτήσεις. Την Παρασκευή 4 Μαΐου στις 14.30 στο ειδικό live streaming tab της σελίδας www.facebook.com/adidasBasketball οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ρωτήσουν τους αγαπημένους τους παίκτες οτιδήποτε θέλουν σχετικά με το φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης και να μπουν στην κλήρωση για έξι ζευγάρια adizero Crazy Light με την υπογραφή του Δημήτρη Διαμαντίδη ή του Γιώργου Πρίντεζη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.