Βουγιούκας: Να πάρουμε τη νίκη με 30.000 κόσμο

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού σκοπεύει να... εξαφανίσει άμεσα τα εισιτήρια για τον πέμπτο προημιτελικό με τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ και ο Ίαν Βουγιούκας τονίζει ότι με τους φιλάθλους τους στο πλευρό τους πάνε για το 3-2.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού σκοπεύει να… εξαφανίσει άμεσα τα εισιτήρια για τον πέμπτο προημιτελικό με τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ και ο Ίαν Βουγιούκας τονίζει ότι με τους φιλάθλους τους στο πλευρό τους πάνε για το 3-2.

Ο διεθνής σέντερ, μευτά τη χθεσινή επικράτηση επί της «Ομάδας του Λαού» στο Τελ Αβίβ, ξεκαθάρισε πως «δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, όμως, την άλλη Πέμπτη (5/4) στο ΟΑΚΑ πρέπει να πάρουμε ακόμη μία νίκη για να πάμε στο Φάιναλ Φορ. Ακούω ότι την Πέμπτη (5/4) στο ΟΑΚΑ θα υπάρχει 30.000 κόσμος. Μακάρι να έχει τόσο κόσμο για να μας βοηθήσει να πάρουμε μία νίκη που θα την θυμόμαστε για πολύ καιρό, απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα. Θα είναι μία νίκη με την οποία θα πάμε και στο Φάιναλ Φορ».

Αναφερόμενος στο πως αντιμετώπισαν οι «πράσινοι» τα δύο ματς που έδωσαν στο «Γιαντ Ελιάου» τόνισε ότι «είχαμε μία πάρα πολύ δύσκολη αποστολή στο Ισραήλ. Η αποστολή αυτή έγινε ακόμη δυσκολότερη, όταν χάσαμε την Τρίτη (27/3) κι αναγκαστήκαμε να παίξουμε την Πέμπτη (29/3) ένα ματς ζωής και θανάτου. Νομίζω ότι η επιθυμία μας και η θέλησή μας να πάμε στο Φάιναλ Φορ ήταν πολύ μεγάλη και πήραμε δύναμη απ’ τους ίδιους μας τους εαυτούς κι ο καθένας από τους συμπαίκτες του» και παράλληλα απέδωσε τα εύσημα στους προπονητέ: «Το τεχνικό επιτελείο έκανε πολύ σκληρή δουλειά. Οι προπονητές μάς βοήθησαν να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες και να πάρουμε μία σπουδαία νίκη»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.