Καϊμακόγλου: Μασάγαμε σίδερα

Ό,τι δεν μπόρεσε να κάνει στο προηγούμενο ματς το έκανε απόψε ο Παναθηναϊκός, με τον Κώστα Καϊμακόγλου να λέει χαρακτηριστικά «σήμερα μασάγαμε σίδερα».

Ό,τι δεν μπόρεσε να κάνει στο προηγούμενο ματς το έκανε απόψε ο Παναθηναϊκός, με τον Κώστα Καϊμακόγλου να λέει χαρακτηριστικά «σήμερα μασάγαμε σίδερα».


Στο καταμεστο με 11.000 Ισραηλινούς «Γιαντ Ελιάου» οι «πράσινοι» έκαναν… πάρτι τις στιγμές που «έπρεπε», τελικά. Ήταν η ώρα ο Πρωταθλητής Ευρώπης να δώσει μια «απάντηση» στην ομάδα του Μπλατ και το έκανε. «Όπως έχουμε δει και τα 3 ματς, μέχρι και σήμερα που είμασταν πίσω στο σκορ (σ.σ. 1-2 νίκες) θεωρούσαμε ότι είχαμε χάσει στις λεπτομέρειες, παρότι παίζαμε καλύτερο μπάσκετ. Το προβάδισμα στα χαρτιά το είχε η Μακάμπι. Όλοι γίναμε μια γροθιά, συζητήσαμε μεταξύ μας, μπήκαμε σήμερα και από το 1ο λεπτό και δαγκώναμε σίδερα» είπε ο Καϊμακόγλου χαρακτηριστικά και έδωσε το σύνθημα για το 5ο ματς στο ΟΑΚΑ: «Έτσι πρέπει να κάνουμε και την Τρίτη, να μπούμε μέσα και να μην αφήσουμε να περάσει τίποτα».


Ο δυναμικός φόργουορντ -που ήταν «σοβαρός» και άκρως… αποδοτικός στο δεύτερο ημίχρονο απόψε, δίνοντας και κερδίζοντας «μεγάλες μάχες»- τόνισε «το ότι κερδίσαμε σήμερα δε σημαίνει τίποτα. Καλή η νίκη, αλλά όλα τελειώνουν στις 3 νίκες. Πρέπει να ηρεμήσουμε τώρα». Μιλώντας στην κάμερα της NOVA και όταν ρωτήθηκε αν ήταν εκείνος η «μεγαλύτερη καρδιά» σήμερα, απάντησε πως «αυτό είναι καθάρα στον παίκτη. Πάντε έπαιζα με καρδιά, ψυχή και τα έδινα όλα» και συμπλήρωσε πως «θεωρώ ότι στο 2ο ματς -παρά τα πολλά λάθη της ομάδας- ήμουν από τους λίγους υπεύθυνους της ήττας με τα σουτ του Μπλου. Θα το ξεχάσω μόνο αν πάμε στο Φάιναλ Φορ.


Δεν ξεκίνησα καλά σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο παραδέχομαι ότι ήμουν σε άλλο γήπεδο και από τη στιγμή που ο προπονητής μου συνέχισε να με εμπιστεύεται είχα την ευκαιρία να τα δώσω όλα και να βοηθήσω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.