Σμιθ: «Σκληρός αντίπαλος ο Παναθηναϊκός»

Ο Ντέβιν Σμιθ συμμετέχει για πρώτη φορά στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα και όπως τόνισε περιμένει πολύ σκληρό παιχνίδι της Πέμπτη απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Ντέβιν Σμιθ συμμετέχει για πρώτη φορά στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα και όπως τόνισε περιμένει πολύ σκληρό παιχνίδι της Πέμπτη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο 28χρονος γκαρντ μέσω του προσωπικού του blog ανέλυσε τα τρία παιχνίδια των δύο ομάδων και ξεκαθάρισε πως η Μακάμπι δεν θα έχει πίεση στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ντέβιν Σμιθ:

«Το βράδυ της Τρίτης (27/03) καταφέραμε και κάναμε το 2-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι που το χαρήκαμε, με το κοινό μας να είναι εξαιρετικό. Ποτέ δεν είναι εύκολα τέτοια παιχνίδια κι ειδικά όταν έχεις απέναντί σου τον Παναθηναϊκό. Αυτή είναι η πρώτη μου συμμετοχή σε playoffs και είναι υπέροχα. Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στην ομάδα τώρα σε σχέση με όλη τη σεζόν. Το rotation των παικτών έχει κοπεί λιγάκι, αλλά πάντα ο καθένας είναι θετικός και δίνει στην ομάδα. Ποτέ δεν ξέρει ο κάθε παίκτης πότε θα… κληθεί από τον προπονητή γι’ αυτό όλοι είμαστε πάντα έτοιμοι».

Για το πρώτο παιχνίδι: «Το πρώτο παιχνίδι της σειράς ήταν του Παναθηναϊκού. Νομίζω ότι κάναμε πολλά λάθη που δεν θα έπρεπε. Αυτό σίγουρα ήταν το “κλειδί” της αναμέτρησης. Είχαμε 13 λάθη στο πρώτο ημίχρονο. Κάποιες φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλεις, επίσης ξέραμε ότι ήταν μία σειρά παιχνιδιών κι όχι μόνο ένα και γι’ αυτό δεν το βάλαμε κάτω. Μετά το παιχνίδι τα αφήσαμε όλα πίσω, είδαμε τα λάθη μας για να τα διορθώσουμε και όλοι συγκεντρώθηκαν σε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας».

Για τη νίκη στο ΟΑΚΑ: «Στο δεύτερο παιχνίδι τα πράγματα άλλαξαν και καταφέραμε να κτίσουμε διαφορές, αλλά ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με μεγάλη εμπειρία που θα πάλευε στην έδρα του. Πήρε μεγάλε σουτ και μας «έπιασε». Στην παράταση ο Μπλου έβαλε κάποια μεγάλα καλάθια και όπως κι άλλοι παίκτες έκανε μεγάλο παιχνίδι. Αυτό σίγουρα ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει στην Ευρώπη. Είχε σκαμπανεβάσματα, η ατμόσφαιρα, το κοινό. Ήταν μία “μάχη” που χαίρεσαι που ήσουν εκεί».

Για το παιχνίδι  στο Τελ Αβίβ: «Στο τρίτο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο κάναμε εξαιρετική δουλειά, μετά χάσαμε κάποια καλάθια και ριμπάουντ, στοπ δεύτερο ημίχρονο κάναμε λάθη και τους επιτρέψαμε να πάρουν σουτ και να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Αλλά πήραμε τη νίκη. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε πολλά πράγματα στο παρκέ για να τους αντιμετωπίσουμε ειδικά στα pick n roll τους. Αλλά έκαναν το ίδιο σε εμάς».

Τέλος για τη συνέχεια της σειράς ανέφερε: «Το τέταρτο παιχνίδι το βλέπουμε απλά ως ακόμα ένα σκληρό ματς που θέλουμε να πάρουμε κόντρα σε σκληρό αντίπαλο που θα είναι πανέτοιμος χωρίς να έχει σημασία που παίζει εκτός. Δεν νομίζω ότι η πίεση θα είναι σε εμάς, γιατί και να γυρίσουμε στην Αθήνα ξέρουμε ότι ήδη έχουμε πάρει παιχνίδι εκεί. Απλά νιώθω ότι θέλουμε πολύ να πάρουμε αυτό το παιχνίδι.
Δεν σκεφτόμαστε το Final Four που σίγουρα θέλουμε να φτάσουμε εκεί, αλλά απλά το επόμενο παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.