Πήρε πλεονέκτημα η Ρεάλ

Το... 1-0 επί της Μπιλμπάο έκανε η Ρεάλ. Επικράτησε με 89-73 στην «Κάχα Μάτζικα» της Μαδρίτης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του «ΤΟΡ 16» της Ευρωλίγκα και πλέον έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι στην ομάδα του Φώτη Κατσικάρη για την πρόκριση στην οκτάδα, με τη διαφορά των 16 πόντων να της παρέχει μια «ασφάλεια» αν και εφόσον προσέξει στη συνέχεια, εφόσον οι ισοβαθμίες καραδοκούν.

Το… 1-0 επί της Μπιλμπάο έκανε η Ρεάλ. Επικράτησε με 89-73 στην «Κάχα Μάτζικα» της Μαδρίτης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του «ΤΟΡ 16» της Ευρωλίγκα και πλέον έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι στην ομάδα του Φώτη Κατσικάρη για την πρόκριση στην οκτάδα, με τη διαφορά των 16 πόντων να της παρέχει μια «ασφάλεια» αν και εφόσον προσέξει στη συνέχεια, εφόσον οι ισοβαθμίες καραδοκούν.

Πάντως, φιγουράρει πια στη 2η θέση του 6ου ομίλου, πίσω από την πρωτοπόρο Σι’ενα, η οποία αγωνίζεται αύριο (Πέμπτη) απέναντι στην Ουνικάχα στην Ισπανία.

Με τον εκπλήκτικό Σέρτζιο Ροντρίγκεζ (20π.) να την καθοδηγεί και τον Άντε Τόμιτς (15π.) να συμβάλλει σημαντικά, πηγαίνει με άλλο αέρα στη Βασκονία την προσεχή Τετάρτη (8/2), για να βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με την «παρέα» των Μπάνιτς (18π.), Βασιλειάδη (13π.) και Μουμπρού (17π.).

Πάντως, στην «καυτή» έδρα του Μπιλμπάο τα πράγματα δε θα είναι εύκολα γι’ αυτήν, με τους οπαδούς της να περιμένουν πως και πως το ματς, για να βοηθήσουν τους παίκτες του Κατσικάρη να «καλύψουν» τη διαφορά και να επιστρέψουν στη 2η θέση του ομίλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.