Ολυμπιακός: Πανέτοιμος για την τέταρτη σερί νίκη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τη Φενέρμπαχτσε και θέλει να πανηγυρίσει την τέταρτη σερί του νίκη στην Euroleague (21:00 Novapsorts1HD).

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τη Φενέρμπαχτσε και θέλει να πανηγυρίσει την τέταρτη σερί του νίκη στην Euroleague (21:00 Novapsorts1HD). Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στο 14-16 και θέλουν μια ακόμα νίκη, για να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία. Από την άλλη πλευρά, η τουρκική ομάδα ταξίδεψε στην Ελλάδα με 18-12 νίκες και θέλει το “διπλό” για να κάνει το σημαντικό βήμα για την είσοδο στην πρώτη οκτάδα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει στο συγκεκριμένο ματς στους Παπανικολάου και Μάρτιν, ενώ από την άλλη πλευρά την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Ουλάνοβας. Η Φενέρμπαχτσε μετράει οκτώ νίκες μακριά από την Κωνσταντινούπολη στην εφετινή διοργάνωση.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν την προϊστορία με το μέρος τους, καθώς μετρούν 14 νίκες έναντι δώδεκα της τουρκικής ομάδας. Επί ελληνικού εδάφους, οι Πειραιώετς έχουν επτά νίκες έναντι έξι των Τούρκων. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ιλία Μπελόσεβιτς (Σερβία) με τους Κάρλος Κόρτες (Ισπανία) και Γιούργκις Λαουριναβίτσιους (Λιθουανία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.