Μπαρτσελόνα-Βιλερμπάν 69-76: Το “διπλό” της χρονιάς! (vid)

Το έκανε ξανά η Βιλερμπάν. Η ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ με απίθανη άμυνα, νίκησε για δεύτερη φορά φέτος της Μπαρτσελόνα (69-76), αυτή τη φορά μέσα στο "Παλάου Μπλαουγκράνα".

Το έκανε ξανά η Βιλερμπάν. Η ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ με απίθανη άμυνα, νίκησε για δεύτερη φορά φέτος της Μπαρτσελόνα (69-76), αυτή τη φορά μέσα στο “Παλάου Μπλαουγκράνα”.

Μπορεί οι Καταλανοί να μετρούσαν 7 νίκες στα τελευταία 8 ματς, κάτι που μαρτυρούσε πως βρίσκονταν σε εξαιρετική κατάσταση, όμως έπεσαν ξανά θύμα έκπληξης. Η Βιλερμπάν τη νίκησε για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν και την υποχρέωσε στην τέταρτη εντός έδρας ήττα.

Για να συμβεί αυτό, ωστόσο, οι Γάλλοι χρειάστηκαν να παίξουν τρομερή άμυνα. Χαρακτηριστικό είναι πως κράτησαν την γεμάτη αστέρες ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στους 69 πόντους (67 η χειρότερη φετινή επιθετική συγκομιδή εντός έδρας, στο ματς με τη Μακάμπι). 

Όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, η Βιλερμπάν πήρε τους 60 από τους 76 πόντους που σημείωσε από τέσσερις παίκτες, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Νόρις Κόουλ με 21. Από 13 σημείωσαν Φαλ, Λάιτι και Χάουαρντ. 

Για τη Μπαρτσελόνα ξεχώρισαν ο Ντέιβις με 22 πόντους και 8 ριμπάουντ και ο Μίροτις που σκόραρε 19 πόντους. Σε ρηχά νερά ο Νικ Καλάθης με 4 πόντους, 5 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 15-19, 35-34, 54-54, 69-76.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.