Παπανικολάου: «Να ανταποδώσουμε την σκληράδα» (video)

Ο Κώστας Παπανικολάου κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Τελ Αβίβ, μιλώντας στα κανάλια novasports και τους Νικήτα Αυγουλή και Γρηγόρη Παπαβασιλείου, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι έτοιμος ν’ αντιμετωπίσει το σκληρό παιχνίδι των ισραηλινών.

Ο Κώστας Παπανικολάου κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Τελ Αβίβ, μιλώντας στα κανάλια novasports και τους Νικήτα Αυγουλή και Γρηγόρη Παπαβασιλείου, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι έτοιμος ν’ αντιμετωπίσει το σκληρό παιχνίδι των ισραηλινών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε…  

Για τον Σφαιρόπουλο

«Το επίπεδο στην Ευρωλίγκα είναι πολύ υψηλό για να υπάρχουν μυστικά. Ο Ομπράντοβιτς με τον Λάσο λόγου χάρη γνωρίζονται καλά, τι να κρύψουν. Βέβαια ο Σφαιρόπουλος ήταν στην καθημερινότητα μας αρκετά χρόνια και ξέρει καλά κάποια πράγματα. Ο καθένας μας θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του».

Για τον ίδιο:

«Καλά είμαι αλλά με μία προπόνηση βέβαια. Νιώθω καλά, δεν πονάω και αύριο θα είμαι πιστεύω στο 100% να βοηθήσω την ομάδα».

Το τι άλλαξε η Μακάμπι: 

«Η Μακάμπι είναι σε ανοδική πορεία εκτός από την ήττα στην Μπασκόνια. Ο κόουτς Σφαιρόπουλος ε΄χει βάλει τη δική του πινελιά. Γνωρίζοντας τον Σφαιρόπουλο και το πώς αντιδρά μετά από ήττες, είμαι σίγουρος ότι θα έχουν δουλέψει πολύ για το παιχνίδι μας. Θα είναι σκληρό παιχνίδι και πρέπει να ανταποδώσουμε την σκληράδα. Πρέπει να είμαστε στο 100% και σε κάθε φυσικό παιχνίδι της Μακάμπι και να έχουμε απαντήσεις.

Για την συνέχεια της Ευρωλίγκα: 

«Ξεκινά το τελευταίο σπριντ. Το επίπεδο έχει ανέβει πολύ. Άλλες χρονιές οι πρώτες θέσεις είχαν ξεχωρίσει. Τώρα από την 4 έως την 8 όλα είναι ρευστά. Με δύο ήττες μπορείς να βγεις εκτός οκτάδας. Το τελευταίο σπριντ είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να τελειώσουμε με ψηλά το κεφάλι την κανονική περίοδο, να μπούμε στα πλέϊ-οφ και να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε».

Για τον Γουέμπερ:

«Τώρα έχουμε το ματς όπως είπε και ο κόουτς που είναι κρίσιμο κι αυτό μα ενδιαφέρει. Να έρθει το παιδί, είναι ευπρόσδεκτος να μας βοηθήσει και να δέσει για το καλό της ομάδας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.