Εν αναμονή των εξετάσεων

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες θα υποβληθεί εντός της ημέρας ο Γιώργος Πρίντεζης, περιμένουν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες θα υποβληθεί εντός της ημέρας ο Γιώργος Πρίντεζης, περιμένουν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν το μέγεθος του προβλήματος, που αντιμετωπίζει ο Έλληνας παίκτης, ο οποίος φάνηκε να γυρίζει το γόνατό του, στην εκτός έδρας νίκη 88-75 επί της Ζαλγκίρις, στο Κάουνας. Οι πρωταθλητές Ελλάδος δεν κατάφεραν να βρουν νοσοκομείο στη λιθουανική πόλη, προκειμένου να υποβληθεί εκεί ο παίκτης σε εξετάσεις.

Ο Πρίντεζης θα εξεταστεί την Παρασκευή σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου θα βρεθεί η αποστολή των «ερυθρολεύκων», εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Στις τάξεις των Πειραιωτών υπάρχει ο φόβος για ρήξη συνδέσμων, κάτι που θα κρατήσει τον Έλληνα παίκτη, αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα κρίνουν το αν θα κινηθούν οι «ερυθρόλευκοι» για την απόκτηση παίκτη στη συγκεκριμένη θέση ή αν θα περιοριστούν στην αναζήτηση γκαρντ, για να καλυφθεί το κενό του επίσης τραυματία, Ντάνιελ Χάκετ.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.