Γιασικεβίτσιους: «Έχουμε πετύχει πράγματα που δεν φανταζόμασταν μέχρι τώρα στη σεζόν» (video)

Όλα όσα είπε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, στη συνέντευξη τύπου του Final Four.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την προετοιμασία εν όψει Final Four: «Η δουλειά του προπονητή είναι πάρα πολύ δύσκολη κατά την προετοιμασία ενός φάιναλ-φορ. Το μπάσκετ έρχεται σε δεύτερη μοίρα με όλα αυτά τα πράγματα που πρέπει να οργανώσεις εν όψει ενός τέτοιου μεγάλου event. Ελπίζω να παίξουμε πολύ καλά σε αυτό το φάιναλ-φορ, έχοντας όλα τα βλέμματα του κόσμου πάνω μας». 

Για το γεγονός πως ήρθε μεσούσης της σεζόν στη Φενέρ και έφτασε στο Final Four: «Σε τέτοιες περιστάσεις, πρέπει αρχικά να βρεις τα σημεία που θέλεις να βελτιώσεις στην ομάδα που έρχεσαι. Έχουμε μια ομάδα βετεράνων με τεράστια εμπειρία, δεν ανακάλυψα κάτι φοβερό. Είχα τρεις παίκτες που είχα συνεργαστεί μαζί τους στο παρελθόν και τους ήξερα καλά, τον Καλάθη, τον Χέις-Ντέιβις και τον Σανλί. Ελπίζω αύριο να βγάλουμε στο παρκέ όλα όσα έχουμε δουλέψει όλη τη σεζόν και να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».  

Για το εάν υπάρχει μεγαλύτερη δίψα στην ομάδα του από τις άλλες τέσσερεις και για το γεγονός πως η Φενέρ έχει σπάσει αμέτρητα ρεκόρ από την ημέρα της έλευσής του: «Δεν ξέρω, πιστεύω πως θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε. Κάναμε πράγματα που εξέπληξαν τον εαυτό μας μέχρι τώρα στη σεζόν. Όταν κάναμε όλα αυτά τα ρεκόρ συνειδητοποιήσαμε τι πραγματικά έχουμε πετύχει, πριν δεν το περιμέναμε. Αλλά σε αυτό το σημείο της σεζόν, δεν έχουν καμία σημασία τα ρεκόρ και το μόνο που θέλουμε είναι η νίκη, ακόμη και με έναν πόντο διαφορά». 

Για το Final Four του 2009:«Το 2009 για εμένα ήταν το καλύτερο φάιναλ-φορ σε ποιότητα παικτών και παιχνιδιών. Πλέον, έχουν αλλάξει αρκετά, ακόμα και το όνομα του σταδίου. Ο Σλούκας τότε είχε μείνει εκτός δωδεκάδας, οπότε θα μπορούσε και φέτος ο κόουτς Αταμάν να κάνει το ίδιο». 

Για τις προσωπικές του εμπειρίες από τα Final Four: «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τι έχω μάθει και τι όχι από τα φάιναλ-φορ αλλά σίγουρα έχω πάρει αρκετά μαθήματα. Οι λεπτομέρειες παίζουν τεράστιο ρόλο εδώ και αυτό που ξέρω είναι πρέπει στη ζωή σου να δώσεις αρκετές ευκαιρίες στον εαυτό σου, ώστε να φτάσεις σε τέτοια event και εμείς το κάναμε αυτό μέσα από μία φανταστική σειρά κόντρα στη Μονακό». 

Για το γεγονός πως η ομάδα του έχει φτάσει στον στόχο της που ήταν το Final Four: «Όχι δεν είμαι χαλαρός, θέλω ευθύνη και πίεση, πρέπει να τα δώσεις όλα στο εκατό τοις εκατό σου, δεν με ενδιαφέρουν τα φαβορί και δεν παίζουν ρόλο σε τέτοια event». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.