Παπαπέτρου: “Πρέπει να αφήσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο την Πέμπτη” (video)

Σαφής και ξεκάθαρος ο Ιωάννης Παπαπέτρου σχετικά με το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ την Μεγάλη Πέμπτη (2/5), για να φέρει και πάλι τη σειρά στα ίσα

Για τον Ιωάννη Παπαπέτρου δεν τίθεται ζήτημα τι πρέπει να κάνουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του την Μεγάλη Πέμπτη (2/5) κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ώστε να φέρουν τη σειρά στα ίσα και να διεκδικήσουν την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας αυτή τη σεζόν σε πέμπτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Όπως δήλωσε ο Έλληνας φορ στον Δημήτρη Καρύδα μετά το τέλος της αποψινής αναμέτρησης στο Βελιγράδι, οι παίκτες του Παναθηναϊκού πρέπει να αφήσουν την ψυχή τους στο γήπεδο, δίνοντάς τα όλα για τη νίκη.

Αρχικά, δήλωσε ο Παπαπέτρου: “Είναι λυπηρή η εμφάνισή μας στα πρώτα τριάντα λεπτά. Προφανώς και καταλαβαίνουμε τι διακυβεύεται. Παρά το γεγονός, όμως, μπήκαμε ανέτοιμοι στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι δεν παλέψαμε όσο έπρεπε. Θεωρώ ότι δεν κάναμε την υπερπροσπάθεια που έπρεπε για τη σημαντικότητα του παιχνιδιού και μοιραία φτάσαμε να κυνηγάμε σε όλο το παιχνίδι και να προσπαθούμε να κάνουμε υπερβάσεις”.

Σχετικά με το καλό επτάλεπτο που είχε ο Παναθηναϊκός στο αποψινό παιχνίδι και τι δείχνει αυτό στους “πράσινους” για τη συνέχεια τόνισε: “Η απόδοσή μας στο καλό επτάλεπτο που είχαμε, δείχνει τι μπορούμε να κάνουμε. Η Μακάμπι είναι εξαιρετική σε όλη τη σειρά ως τώρα. Παίζουνε πολύ καλό μπάσκετ οι αντίπαλοί μας. Προηγούνται και πλέον είναι μία νίκη μακριά από το φάιναλ φορ κι εμείς δύο. Η πλάτη μας είναι στον τοίχο, το ξέρουμε αυτό. Πρέπει να συγκεντρωθούμε όλοι, να προετοιμαστούμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο επόμενο παιχνίδι, γιατί πιστεύω ότι αξίζουμε παραπάνω. Όλοι όσοι είναι στον οργανισμό της ομάδας αυτής αξίζουν μια καλύτερη εικόνα”.

Αναφορικά με το ερχόμενο παιχνίδι είπε: “Αυτή είναι η ζωή μας. Είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε, πρέπει να το ξεχνάμε. Πρέπει να μαθαίνουμε από αυτά. Έχουμε παιχνίδι σε λιγότερο από 48 ώρες. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να συγκεντρωθούμε για το επόμενο ματς. Πρέπει να δούμε τι έχει πάει λάθος και να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς. Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι την Πέμπτη”.

Και κατέληξε, στέλνοντας μήνυμα στους συμπαίκτες του: “Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη. Ξέρουμε ότι αν πάρουμε τη νίκη την Πέμπτη γυρνάμε σε ένα ΟΑΚΑ μαζί με τον κόσμο μας. Πρέπει να δώσουμε το 110% στο ερχόμενο παιχνίδι, λοιπόν, γιατί αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνουμε. Παίζουμε για να μείνουμε ζωντανοί. Πρέπει να το δούμε όλοι έτσι και να αφήσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.