Περιστέρι: Πτήση τσάρτερ για το Final Four του Βελιγραδίου

Η διοίκηση του Περιστερίου βάζει πτήση τσάρτερ στον κόσμο της ομάδας εν όψει του Final Four για το Basketball Champions League που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι.

Ιστορικές στιγμές για το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη. Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων νίκησε στη Γερμανία τη Βόννη και προκρίθηκε στο Final Four του Basketball Champions League, το οποίο θα διεξαχθεί στις 26 και 28 Απριλίου στο Βελιγράδρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Περιστέρι bwin έγραψε ιστορία με την πρόκριση του στο Final-4 του Basketball Champions League και ετοιμάζεται για την μεγάλη πρόκληση!

Δίπλα του θα έχει και τον κόσμο του, που δεν γίνεται να λείψει από μια τόσο σημαντική στιγμή! Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin προκειμένου να διευκολύνει την μετάβαση των φιλάθλων ναυλώνει πτήση τσάρτερ για το Βελιγράδι.

Στην επιστροφή από τη Σερβική πρωτεύουσα στο τσάρτερ θα βρίσκονται και ο Βασίλης Σπανούλης με τους παίκτες της ομάδας.

Οι τιμές του charter είναι 850 ευρώ κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο και 950 κατ’ άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο. Το πακέτο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, φόρους αεροδρομίων, ασφάλεια αστικής ευθύνης, διαμονή με πρωινό σε ξενοδοχείο 4* και μετακίνηση από/προς ξενοδοχείο και από/προς γήπεδο. Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή το πρωί και η επιστροφή την Κυριακή το βράδυ μετά το τέλος των αγώνων.

Η αγορά εισιτηρίου για τους τέσσερις αγώνες του διημέρου πραγματοποιείται ξεχωριστά από link που θα αποστέλλεται αφού επιβεβαιωθεί η συμμετοχή στο charter και ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ στην παραπάνω τιμή.

Οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες γι’ αυτό όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να προχωρήσουν πολύ άμεσα σε κρατήσεις.

Για τις κρατήσεις και τις υπόλοιπες πληροφορίες που αφορούν το charter μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το συνεργαζόμενο πρακτορείο της ομάδας, Aktina Travel Group.

Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2109002685 (Δευτέρα – Παρασκευή 09.00-18.00) και μέσω mail στο peristeribcf4@aktinatravelgroup.com.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.