Euroleague: Τα πιθανά σενάρια των «αιωνίων»

Από τις Μακάμπι, Μπασκόνια και Βίρτους στις Μονακό και Μπαρτσελόνα, μια αγωνιστική ακόμη... δρόμος.

O Παναθηναϊκός AKTOR ξύπνησε αργά στο ματς με την Άλμπα και πήρε τη νίκη με ένα ξέσπασμα τόσο επιθετικά αλλά κυρίως και στο αμυντικό κομμάτι και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη δεύτερη θέση. Ο Ολυμπιακός, αντιμετωπίζει αύριο τη Φενέρμπαχτσε σε ένα ματς κλειδί για τα playoffs αφού ουσιαστικά και οι δύο ομάδες μπορούν να «διαλέξουν» αντίπαλο.

Πάμε να δούμε τα πιθανά σενάρια για τα ζευγάρια των «αιωνίων».

Το έργο για τον Ολυμπιακό είναι πιο απλό. Αν καταφέρει και νικήσει, το σύνολο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, κάνει δική του την πέμπτη θέση… και το ραντεβού με την Μπαρτσελόνα. Από την άλλη αν ηττηθεί, μένει έκτος και αντίπαλος του θα είναι η Μονακό του ίσως πολυτιμότερου παίκτη φέτος Μάικ Τζέιμς.

Για τους «πράσινους» τώρα, τα σενάρια είναι κάπως πιο περίπλοκα. Η Μακάμπι είναι η πιο πιθανή αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Η αναμέτρηση της Βίρτους, με την Μπασκόνια θα καθορίσει την όγδοη και τη δέκατη θέση. Η μόνη ομάδα που είναι σίγουρο πως δε θα συναντήσει ο Παναθηναϊκός ΑKTOR, είναι η Αναντολού Εφές, καθώς ότι και να συμβεί αύριο (12/4) θα μείνει στην ένατη θέση.

Με λίγα λόγια το τριφύλλι περιμένει την ομάδα που θα τερματίσει έβδομη! Αυτή τη στιγμή η Μακάμπι βρίσκεται εκεί. Οι Ισραηλινοί περιμένουν τον νικητή του Βίρτους Μπασκόνια και το σύνολο του Αταμάν τον νικητή του επτά – οκτώ. Στην ουσία οι θέσεις των επτά και οκτώ έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στην περίπτωση ήττας στο πρώτο παιχνίδι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.