“Πληρωμένη” απάντηση Ναν σε Μπόλντγουιν (video)

Μια διαφωνία μεταξύ των δύο σταρ.

Ο Κέντρικ Ναν αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων παικτών στη Euroleague φέτος, έχοντας οδηγήσει σε έναν μεγάλο βαθμό τον Παναθηναϊκό AKTOR στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος.

Ο Αμερικανός χαρακτηρίζεται από σιγουριά και αυτοπεποίθηση κάθε φορά που πατάει παρκέ, κάτι που φαίνεται κι από τις δηλώσεις του. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Ναν είχε χαρακτηρίσει τον εαυτό του τον καλύτερο επιθετικό παίκτη στην Ευρώπη. Μια ατάκα που είχε προκαλέσει συζητήσεις κι ορισμένες αντιδράσεις στο κόσμο του μπάσκετ. Ένας που δεν συμφωνεί ιδιαίτερα με τη δήλωση του Αμερικανού είναι ο ομοεθνής του, Γουέιντ Μπόλντγουιν.

Ο άσσος της Μακάμπι Τελ Αβίβ ρωτήθηκε για τα λεγόμενα του Ναν, για να πει: “Δεν μπορείς να αποκαλείς τον εαυτό σου νούμερο 1 ή καλύτερο παίκτη στην επίθεση ενώ υπάρχουν άλλοι που στατιστικά τα πάνε καλύτερα από σένα”.

Ο Κέντρικ Ναν φρόντισε να απαντήσει κατάλληλα, λέγοντας “Δεν θέλω να διαφωνήσω με κάποιον που έχει 3 πόντους μέσο όρο“, αναφερόμενος στη καριέρα του Μπόλντγουιν στο NBA. Μετά, αστειεύτηκε αναφέροντας “τα Μέσα της Euroleague είναι καλά στο να ανάβουν σπίθες”.

Για την ιστορία, ο Ναν μετράει 14,8 πόντους, 3 ασίστ και 10,9 PIR φέτος, ενώ ο Μπόλντγουιν 17,8 πόντους, 5 ασίστ και 19,8 PIR.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.