Μπαρτζώκας: «Να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας, δεν θεωρώ το ματς φιλικό» (video)

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Σερβία με τον Ερυθρό Αστέρα (04/04, 20:00, NS Prime), τους τραυματίες των Πειραιωτών, αλλά και την ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα: «Υιοθετώ 100% την άποψη ότι δεν πρέπει να υποτιμάς καμία ομάδα στην EuroLeague ακόμα και αν παίζουν χωρίς στόχους. Όταν μια ομάδα αγωνίζεται χωρίς την πιέση του αποτελέσματος παίζει πιο ελεύθερα, οι περισσότερους έχουν πολλές ικανότητες και ταλέντο. Ο Ολυμπιακός προσεγγίζει κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα, όπως εκείνο της προηγούμενης εβδομάδας με την Παρτίζαν».

Για τις απουσίες του Ερυθρού Αστέρα στην περιφέρεια, αλλά και την απόδοση του Νέντοβιτς: «Νομίζω ότι έχουν επανέλθει όλοι οι παίκτες όπως ο Τεόντοσιτς και ο Ντος Σάντος. Νομίζω ότι ο Ερυθρός θα είναι πλήρης απέναντι μας, αλλά δεν θεωρώ ότι ένας παίκτης έχει μεγάλη επίδραση. Ο Τεόντοσιτς είναι επιδραστικός, ο Νέντοβιτς σκόραρε κόντρα στη Ρεάλ. Ο Χάνγκα παίζει πολύ καλά. Οι ψηλοί του Ευρθού είναι καλοί, δεν μπορούμε να επικεντρωθούμε σε έναν παίκτη, θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας».

Για την ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι: «Πραγματικά η ατμόσφαιρα είναι θερμή, πέρυσι χάσαμε, πρόπερσι κερδίσαμε στον πόντο. Είναι πάντα δύσκολο να παίζει ο αντίπαλος με τον Ερυθρό Αστέρα, λόγω της ποιότητας της ομάδας και της έντασης που δίνει ο κόσμο. Δεν θεωρούμε το παιχνίδι κάτι σαν φιλικό».

Για τους τραυματίες: «Ο Πετρούσεφ είναι εκτός θα προσπαθήσουμε να μπει με το Περιστέρι. Ο Μιλουτίνοφ είναι εκτός, έκανε δύο ομαδικές προπονήσεις, αλλά έλειπε δύο μήνες, επομένως δεν μπορώ να τον υπολογίζω. Κανονικά ο Παπανικολάου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.