Σλούκας: «Ήταν παιχνίδι πλέι-οφ, μίλησαν στο τέλος οι χαρακτήρες» (video)

Ο Κώστας Σλούκας έπλεξε το... εγκώμιο του Κέντρικ Ναν αλλά και του Μάριους Γκριγκόνις μετά από το σπουδαίο «διπλό» του Παναθηναϊκού στη Μπολόνια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Σλούκας στην κάμερα των καναλιών Novasports και στον Νικήτα Αυγουλή μετά το σπουδαίο «διπλό» στη Μπολόνια:

«Ελέγχαμε το παιχνίδι, τον ρυθμό. Πέρα από κάποια χαζά καλάθια, ήμασταν μπροστά. Στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε τον ρυθμό μας. Σήμερα ήταν πραγματικά σαν παιχνίδι των playoffs. Το παιχνίδι ήταν γκραν γκινιόλ. Από εκεί και πέρα, μίλησαν οι χαρακτήρες. Ο Κέντρικ πέτυχε πολύ μεγάλα καλάθια στο τέλος. Πέρα από αυτό όμως, για μένα τεράστιο είναι το γκολ φάουλ που πέτυχε ο Γκριγκόνις νωρίτερα. Ήρθε από το πουθενά και το έβαλε. Κι όλα αυτά ενώ νωρίτερα είχε χάσει ένα ελεύθερο τρίποντο, που ήμασταν σίγουροι όλοι ότι θα μπει.»

Για τη δική του κατάσταση και το ματς με την Μπάγερν που έρχεται:

«Από την αρχή προσπαθώ να καταθέσω στο παιχνίδι ό,τι έχω και δεν έχω. Όπως είχα πει πριν από περίπου δύο μήνες. Είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού, πιο πολύ κακό έκανα στην ομάδα. Τώρα προσπαθώ να βάλω το λιθαράκι μου. Είμαστε σε ένα πάρα πολύ καλό σημείο. Να χαρούμε δυο-τρεις μέρες και μετά να επικεντρωθούμε στον τελικό που έχουμε με την Μπάγερν Μονάχου. Το έργο μας δεν είναι καθόλου εύκολο. Όλες οι ομάδες παίζουν μέχρι το τέλος. Η Μπάγερν θα παλέψει με ό,τι έχει και δεν έχει. Θα είναι ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι για μας.»

Για την στήριξη του κόσμου:

«Ήταν συγκινητική η στήριξη του κόσμου για 40 λεπτά. Σήμερα έμεινε κόσμος έξω, τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξη. Στο Μόναχο θα είναι και ακόμοι περισσότεροι και τους ευχαριστούμε για όλα.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.