Ρεάλ Μ. – Ερυθρός Αστέρας 101-94: Από το ναδίρ στο ζενίθ (highlights)

Η Ρεάλ, αν και δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα πήρε τη νίκη με 101-94, κοιτάει τη συνέχεια.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την 26η νίκη της απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα με 101-94, συνεχίζοντας την πορεία της. Ο Ερυθρός Αστέρας, από την άλλη, είχε για κορυφαίο παίκτη τον Νέντοβιτς, ο οποίος έβαλε 30 πόντους, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό.

Το ματς

Το πρώτο δεκάλεπτο άρχισε με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν ένα προβάδισμα με τον Γκιεντράιτις (0-2), αλλά ο Μούσα ήταν εύστοχος από το τρίποντο (3-2). Στα υπόλοιπα λεπτά υπήρχαν πολλές εναλλαγές στο σκορ μεταξύ των δύο ομάδων. Μέχρι που φτάσαμε στο τέλος όπου ο Ερυθρός Αστέρας πήρε το προβάδισμα στον πόντο (20-21) με τον Νεμάνια Νέντοβιτς να φτάνει τους επτά πόντους στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου συνέχισε από εκεί που σταμάτησε. Ο Νέντοβιτς έδωσε προβάδισμα 3 πόντων (20-23), αλλά ο Ταβάρες με δύο εύστοχες βολές έφερε το προβάδισμα στον πόντο. Ωστόσο, ο Ερυθρός Αστέρας με Γκιλέσπι και Νταβιντόβατς πήρε το προβάδισμα (35-38).  Στο τελευταίο λεπτό ο Μίτροβιτς με γκολ – φάουλ έδωσε προβάδισμα τριών πόντων στους Σέρβους.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Νέντοβιτς ήταν καυτός, καθώς έφτασε τους 21 πόντους. Η «βασίλισσα» από την άλλη, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το υπόλοιπο παιχνίδι. Ο Ερυθρός Αστέρας στα τελευταία τρία λεπτά έφυγε στον αιφνιδιασμό με τον  Νταβιντόβατς να καρφώνει (54-70).  

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Ρεάλ βρήκε τα «ψυχικά αποθέματα» για να πάρει προβάδισμα και τα κατάφερε μα τον Σέρχι Ροντρίγκεθ να ισοφαρίζει. Ωστόσο, ο Νέντοβιτς ήταν εκεί (75-78) και έδωσε προβάδισμα τριών πόντων στους φιλοξενούμενους. Η υπεροχή του Ερυθρού Αστέρα όμως συνεχίστηκε. Η Ρεάλ αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει, κάνοντας το παιχνίδι «ντέρμπι». Στα τελευταία 23 δευτερόλεπτα η Ρεάλ πήρε προβάδισμα τεσσάρων πόντων με τον Μούσα. Στα τελυταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τους διαιτητές να σφυρίζουν για τελευταία φορά.     

Την προτελευταία αγωνιστική η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχτεί την Μπασκόνια (5/4. 21:30), ενώ ο Ερυθρός Αστέρας θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην «Σταρκ Αρένα» (4/4, 20:00).  

Τα δεκάλεπτα: 20-21, 24-26, 28-28, 29-19

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα εδώ.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.