Διθύραμβοι από Ματέο και Γιασικεβίτσιους

Παραμονές του αγώνα τους για την 28η αγωνιστική της Euroleague.

Το βράδυ της Πέμπτης, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Φενερμπαχτσέ (7/3, 21.45 από το Novasports5) στο μεγάλο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής της Euroleague. Πρόκειται για δύο από τις διεκδικήτριες του τίτλου και μια αναμέτρηση στο τελευταίο μέρος της σεζόν σίγουρα αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να “μετρηθούν”.

Τόσο ο προπονητής των Ισπανών, Τσους Ματέο όσο και ο Σάρας Γιασικεβίτσιους, μίλησαν με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για τον άλλον, απόδειξη της βαρύτητας του αγώνα. Στον πρώτο γύρο, η Φενερμπαχτσέ νίκησε τη Ρεάλ με 100-99 χάρη σε σουτ του Μάνταρ στο τέλος. Ήταν η πρώτη ήττα των Μαδριλένων μετά από το αρχικό 10-0 τη φετινή σεζόν.

Τι δήλωσε ο Τσους Ματέο:

«Η Φενερμπαχτσέ είναι μία από τις ομάδες που αναμένεται να είναι στην κορυφή της EuroLeague. Παίζουν πολύ καλό μπάσκετ, κάνουν πολλά πράγματα γρήγορα στο γήπεδο. Έχουν χάσει πολύ λίγα ματς από τότε που ανέλαβε την ομάδα ο Σάρας Γιασικεβίτσιους. Παίζουν διαφορετικό μπάσκετ σε σχέση με την αρχή της σεζόν, δείχνουν να είναι μια πιο ισορροπημένη ομάδα. Επίσης, οι παίκτες τους δείχνουν πολύ σίγουροι. Αν θέλουμε να κερδίσουμε, πρέπει να παίξουμε στο 100% αύριο το βράδυ».

τι δήλωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:

«Θα αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Φυσικά, πρέπει να πάμε εκεί με θέληση και όρεξη για τη νίκη, κατανοώντας ότι μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς. Όπως πάντα, το κλειδί απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι να μην επιτρέψουμε εύκολους πόντους. Γιατί είναι πολύ καλοί στις επιθέσεις μετάβασης και στα σουτ τριών πόντων. Στη συνέχεια, το καθοριστικό σημείο θα είναι τα ριμπάουντ. Πρέπει να μειώσουμε την επιθετική δύναμη των Ταβάρες και Πουαριέ στα ριμπάουντ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.