Παρτίζαν: Συζητάει με τoν Ομπράντοβιτς για νέο συμβόλαιο

Η σερβική ομάδα επιθυμεί την ανανέωση της συνεργασίας με τον πολυνίκη προπονητή, πριν από την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν

Νέο συμβόλαιο στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα προτείνει η Παρτίζαν, πριν από την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν και την λήξη του υπάρχοντος.

Ο πρόεδρος του σερβικού συλλόγου, Οστόγια Μιχαήλοβιτς  παραχώρησε συνέντευξη στο TV Prva και εξήγησε ότι είναι δεδομένο ότι η Παρτίζαν θέλει να επεκτείνει την συνεργασία της με τον πολυνίκη προπονητή της Euroleague, χωρίς αναφερθεί στην διάρκεια του επόμενου συμβολαίου, το οποίο θα είναι, πιθανότατα, τριετούς διάρκειας, όπως αυτό που υπογράφτηκε το 2021 και ολοκληρώνεται εφέτος.

«Είναι ανόητο να συζητάμε για το πόσο σημαντικός είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την Παρτιζάν. Είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής στο μπάσκετ. Συζητάμε για την επέκταση της συνεργασίας μας με τον Ζέλικο. Δεν βλέπω κανένα λόγο να είναι διαφορετικά. Είναι σημαντικό να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι έχουμε στη διάθεσή μας την επόμενη σεζόν όσον αφορά τα χρήματα και τον προϋπολογισμό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας