Eφές-Μακάμπι 105-91: Δεύτερη νίκη του Μιγιάτοβιτς με την υπογραφή των Λάρκιν και Οσμανί (highlights)

Η Εφές ήταν τυπικά γηπεδούχος στην Ρίγα και έφτασε τις 11 νίκες, αλλά έχει μειοψηφικές πιθανότητες να παίξει στα play-in της Euroleague για να διεκδικήσει πρόκριση στα play offs.

Η Εφές με τον Κροάτη Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς στον πάγκο της, πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη (105-91), κόντρα στην Μακάμπι για την 26η αγωνιστική της Euroleague και στην ουδέτερη έδρα της Ρίγα, στην Λετονία.

Η Εφές έχει ελάχιστες πιθανότητες συμμετοχής στα play-in της διοργάνωσης για την διεκδίκηση θέσης στα πλει οφ, παρά την 11η νίκη της, αλλά η εποχή του Μιγιάτοβιτς που θα ολοκληρώσει ώς πρώτος προπονητής την φετινή σεζόν στην τουρκική ομάδα (εργάζεταιι απο το 2010), δείχνει απτά αποτελέσματα στο στυλ παιχνιδιού της.

Οι επιθέσεις είχαν τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι, στο οποίο σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων δώδεκα παίκτες, έξι από κάθε ομάδα.

Η Εφές έπαιξε χωρός τους Ντάουμ, Οτούρου, Χόλατζ και Γιλμάζ και η Μακάμπι δεν είχε στην 12άδα της, τον Λορένζο Μπράουν. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Σέιν Λάρκιν, με 13 πόντους στην πρώτη περίοδο, χωρίς πόντο στη δεύτερη περίοδο, έβαλε 2 πόντους στην 3η περίοδο, ενώ αποχώρησε από το παρκέ έχοντας συνεισφορά 22 πόντων. Ο Ροντρίγκ Μπομπουά σημείωσε 20 πόντους, ενώ δικαιολογημένα ο Ερτζάν Οσμανί δέχτηκε….φατούρο από τους συμπαίκτες του για τους 13 πόντους και 7 ριμπάουντ του.

Ο Γουέιν Μπάλντγουιν με 26 πόντους, 5 ασίστ ήταν το…αντίβαρο της Μακάμπι στον Λάρκιν, ενώ ο Τζος Νίμπο είχε 11 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Δεκάλεπτα: 29-27, 50-51, 77-75, 105-91

Η στατιστική του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.