Ολυμπιακός: Ο Κάαναν ξεπέρασε τον Σπανούλη (video)

Αϊζάια Κάαναν μπορεί να βρίσκεται μόλις δύο χρόνια στην ομάδα του Ολυμπιακού, ωστόσο πρόλαβε και έγραψε το όνομα του στην ιστορία των «ερυθρολεύκων».

Ο Αϊζάια Κάαναν, ο sharpshooting guard από τις Ηνωμένες Πολιτείες, χάραξε το όνομά του στα χρονικά της ιστορίας του Ολυμπιακού. Πέτυχε το εξαιρετικό ορόσημο να γίνει ο ταχύτερος παίκτης που έφτασε τα 100 συνολικά εύστοχα τρίποντα (3FGs) με την ερυθρόλευκη φανέλα στην EuroLeague. 

Ας δούμε τους παίκτες που έχουν αφήσει το στίγμα τους πίσω από τα 6,75:

1. Αϊζάια Κάαναν (55 παιχνίδια)

Ο Αϊζάια Κάαναν, με μια εκπληκτική επίδειξη ικανοτήτων πίσω από τα 6,75 που κόβει την ανάσα, πέτυχε το κατόρθωμα σε μόλις 55 παιχνίδια, αποτελώντας τον πιο γρήγορο παίκτη στην ιστορία του συλλόγου που έφτασε τα 100 3FGs για τον Ολυμπιακό. Η ακρίβεια και η ταχύτητά του έξω από το καλάθι έχουν θέσει νέα πρότυπα, αφήνοντας τους λάτρεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ με δέος για τις ικανότητές του.

2. Βασίλης Σπανούλης (64)

Ο Βασίλης Σπανούλης, ο άνθρωπος θρύλος του Ολυμπιακού, κατείχε την πρώτη θέση μέχρι ο Αμερικανός να του «σπάσει» το ρεκόρ. Η συνεισφορά του Έλληνα βετεράνου στην ομάδα του Πειραιά είναι ανεκτίμητη για τους ανθρώπους και τους φιλάθλους της ομάδας, ενώ η πορεία του πέρα από το τόξο των 6,75 ήταν μια πορεία συνέπειας και υπεροχής. Ο «VSpan» χρειάστηκε 64 παιχνίδια για να φτάσει τα 100 τρίποντα…

3. Ματ Λοτζέσκι (66)

Ο Ματ Λοτζέσκι χρειάστηκε 66 παιχνίδια για να φτάσει τα 100 3FGs για τον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε σημαντική συνεισφορά κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ομάδα, αναδεικνύοντας την ικανότητά του στο σκοράρισμα.

4. Μίλος Τεόντοσιτς (74)

Ο Σέρβος μαέστρος, γνωστός για την ικανότητα του να μοιράζει ασίστ, έφτασε το ορόσημο των 100 εύστοχων τριπόντων σε 74 παιχνίδια. Η ικανότητά του να επηρεάζει το παιχνίδι επεκτείνεται πέρα από το σκοράρισμα, καθιστώντας τον ένα πολύπλευρο περιουσιακό για κάθε ομάδα.

5. Γιαννούλης Λαρεντζάκης (84)

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, με 84 παιχνίδια, συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα. Η αφοσίωσή του στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της ομάδας στα τρίποντα αναδεικνύει τη συλλογική προσπάθεια των «ερυθρολεύκων» σε αυτών τον τομέα και παράλληλα τη θέληση του διεθνούς άσου να βοηθήσει τους νταμπλούχους Ελλάδος ιδίως στα κρίσιμα σημεία…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.