Παναθηναϊκός: Οι όροι της Βίρτους για Σενγκέλια

Σε σίριαλ τείνει να εξελιχθεί η διαφαινόμενη μετακίνηση του Τόρνικε Σενγκέλια στον Παναθηναϊκό.

Τη στιγμή που ο Γεωργιανός τα είχε βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και είχε αναλάβει ο ίδιος να λύσει το συμβόλαιο του με τη Βίρτους Μπολόνια, ήρθε η δήλωση του CEO της ιταλικής ομάδας, Λούκα Μπαράλντι να βάλει… φωτιά στην υπόθεση.

Η πλευρά της Βίρτους ξεκαθάρισε πως ο Σενγκέλια έχει συμβόλαιο και θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στην ομάδα, θέλοντας να στείλει σαφές μήνυμα προς όποια ομάδα σκοπεύει να τον διεκδικήσει και ειδικότερα στον Παναθηναϊκό.  

Με αυτή τη δήλωση η ιταλική ομάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «bolognabasket.org», θέλει να υπογραμμίσει πως ο Γεωργιανός παραχωρείται μόνο με τους όρους που θα βάλει στο τραπέζι η Βίρτους.

Η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο αξιώνει buy out για να αφήσει ελεύθερο τον Σενγκέλια, το οποίο κυμαίνεται από τις 500.000 μέχρι και το ένα εκατομμύριο ευρώ.

«Ο Τόκο Σενκέλια παραμένει στην Μπολόνια. Ή τουλάχιστον οι όροι (μιας ενδεχόμενης αποχώρησης) υπαγορεύονται από την Βίρτους. Αυτό είναι το μήνυα το οποίο ουσιαστικά έστειλε χθες: Εάν κάποιος θέλει έναν παίκτη της ομάδας, τότε μπορεί να τον πάρει μόνο εάν η Βίρτους το θέλει κα με τους όρους που εκείνη θα ορίσει και χωρίς να προσπαθήσει κάποιος να την… παρακάμψει. Και εάν τις ερχόμενες εβδομάδες υπάρξουν και πάλι συζητήσεις για την αποχώρηση του Γεωργιανού, το buy out θα το ορίσει η Βίρτους», αναφέρει μεταξύ άλλων σε δημοσίευμά της η bolognabasket.org.

Μένει πλέον να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο επεισόδιο του σίριαλ Σενγκέλια και αν τελικά ο Γεωργιανός θα γίνει κάτοικος Αθήνας τη νέα σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.