Φρένο στη μετακίνηση του Σενγκέλια στον Παναθηναϊκό!

Ο Σενγκέλια βρέθηκε μία ανάσα από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο όλα δείχνουν πως η μεταγραφή αυτή δε θα πραγματοποιηθεί...

Η Βίρτους πήρε θέση για την υπόθεση του Τόρνικε Σενγκέλια και μέσω δήλωσης του CEO της ομάδας, Λούκα Μπαράλντι, ξεκαθάρισε πως ο Γεωργιανός θα παραμείνει στην Μπολόνια και τη νέα σεζόν.

Ανατροπή φαίνεται πως υπάρχει στην υπόθεση του Σενγκέλια για τον Παναθηναϊκό, καθώς η Βίρτους στέκεται εμπόδιο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Μπορεί οι «πράσινοι» να έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Γεωργιανό πάουερ φόργουορντ, ο οποίος μάλιστα έχει αναλάβει να λύσει το συμβόλαιο του με τη Βίρτους, όμως από την πλευρά των Ιταλών τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Η Βίρτους διά στόματος του CEO της ομάδας, Λούκα Μπαράλντι, υποστήριξε πως ο Σενγκέλια δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Μπολόνια και ξεκαθάρισε πως ουδέποτε συζητήθηκε η πώληση του.

«Όσον αφορά τα όσα έχουν προκύψει σχετικά με τη θέση του Τόκο Σενγκέλια, θεωρούμε σκόπιμο να διευκρινίσουμε ότι ο παίκτης δεν βρίσκεται στην αγορά και η μεταγραφή του με άλλους συλλόγους δεν έχει ποτέ διαπραγματευτεί. Επιβεβαιώνουμε ότι ο Τόκο, σε σχέση με το υπάρχον συμβόλαιο, θα είναι μέρος του ρόστερ της Βίρτους Μπολόνια και την επόμενη σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λούκα Μπαράλντι.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, όπως γίνεται αντιληπτό, αλλάζει τελείως τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό,  που πλέον καλείται να στραφεί σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση της front line του. Εκτός βέβαια αν αυτό αποτελεί κίνηση στρατηγικής από την ιταλική ομάδα προκειμένου να βάλει στα ταμεία της περισσότερα χρήματα από την πλευρά του παίκτη…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.