Η «βόμβα» Μίροτιτς ενεργοποιήθηκε με τηλεφώνημα

Ένα τηλεφώνημα ήταν αρκετό για να αποφασίσει ο Μίροτιτς τον επόμενο σταθμό της καριέρας του…

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως η Μπαρτσελόνα θέλησε να ξεφορτωθεί το μεγάλο συμβόλαιο του Νίκολα Μίροτιτς, πολλές ομάδες μπήκαν στο κυνήγι για την απόκτησή του, ωστόσο μία θα βγει κερδισμένη και αυτή μάλλον αναδείχθηκε μόνο με ένα τηλεφώνημα..

Μετά την αποχώρηση του Βεζένκοφ, συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό, στη συνέχεια στο κόλπο μπήκε ο Παναθηναϊκός. Γράφτηκε επίσης ότι ήταν κοντά σε συμφωνία με την Αρμάνι Μιλάνο ακόμα και με τον Ερυθρό Αστέρα. Και δεν ήταν μόνο αυτοί οι μνηστήρες, καθώς πρώτοι είχαμε γράψει για το μπάσιμο της Παρτίζαν

Όπως είχαμε αναφέρει πριν δύο ημέρες, ο Μαυροβούνιος άσος δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος του κατέθεσε την τελική πρόταση της Παρτίζαν. Είχε προηγηθεί πριν δύο βδομάδες συνάντηση σε ξενοδοχείο της Ποντγκόριτσα μεταξύ των δύο ανδρών, παρουσία και του Ζόραν Σάβιτς. Ο έμπειρος φόργουορντ ζήτησε δύο ημέρες διορία προκειμένου να απαντήσει και σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Σέρβοι απάντησε θετικά. 

Το μεγάλο εμπόδιο για τη μεταγραφή του Μίροτιτς

Αυτό δεν σημαίνει πως το σίριαλ Μίροτιτς έλαβε τέλος. Ο παίκτης που έχει ταρακουνήσει την αγορά της Ευρωλίγκας όσο κανένας άλλος τα τελευταία χρόνια έχει ακόμα να ξεπεράσει πολλά εμπόδια πριν βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. 

Το οικονομικό ήταν το λιγότερο που συζητήθηκε, καθώς ο Μίροτιτς ζήτησε τη διαβεβαίωση πως η Παρτίζαν θα «χτίσει» μία ανταγωνιστική ομάδα για τη νέα σεζόν. Η απάντηση που πήρε είναι πως η σερβική ομάδα θα ενισχυθεί με στόχο να φτάσει αρχικά στο Final Four.

Το διαζύγιο με την Μπαρτσελόνα είναι πιο περίπλοκο από ό,τι αρχικά είχε ειπωθεί. Η ισπανική ομάδα πρέπει να πληρώσει τα δύο τελευταία χρόνια του συμβολαίου, που είναι περίπου 22 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τους φόρους, αλλά τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρουν πως ένα ποσό περίπου στα 15 εκατομμύρια ίσως να είναι αρκετό για να χωρίσουν οριστικά οι δρόμοι των δύο πλευρών. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.