Ανατροπή τελευταίας στιγμής με Μίροτιτς

Το σίριαλ μεταγραφής του Νίκολα Μίροτιτς οδεύει στο τέλος του. Το τηλέφωνο που έκανε τη διαφορά…

Τρελά χρήματα έπεσαν στα πόδια του Νίκολα Μίροτιτς προκειμένου να αποφασίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο πλειστηριασμός φαίνεται πως λαμβάνει τέλος και έχουμε πλέον τον νικητή. 

Η αλήθεια είναι πως το… σίριαλ της μεταγραφής του Μαυροβούνιου άσου είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον που ζήσαμε τα καλοκαίρια τα τελευταία χρόνια στην Ευρωλίγκα. 

Ένα τηλεφώνημα ίσως είναι αυτό που έκανε τη διαφορά σε όλη την υπόθεση. Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Σερβία ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς συνομίλησε με τον έμπειρο άσο και όσα του είπε και ανέλυσε φαίνεται πως έπεισαν τον Μίροτιτς. Ο τελευταίος ζήτησε και πήρε δύο ημέρες προθεσμία προκειμένου να απαντήσει, αλλά ήταν ικανοποιημένος από όλες τις πτυχές. Δηλαδή τόσο από το οικονομικό κομμάτι, όσο και από τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα.

Τον Μίροτιτς πολιορκούσαν πολλές ομάδες τις τελευταίες ημέρες συμπεριλαμβανομένου του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της Αρμάνι και της Μονακό, ωστόσο το Βελιγράδι φαίνεται πως κερδίζει τον πρώην άσο των Σικάγο Μπουλς. 

Ο Ερυθρός Αστέρας είχε φτάσει κοντά στην υπογραφή του συμβολαίου, ενώ ακολούθησε η τρελή προσφορά του Παναθηναϊκού. Πλέον φαίνεται πως όλα παίρνουν διαφορετική τροπή και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με ένα τηλεφώνημα κάνει τη διαφορά και κερδίζει τη μάχη. 

Φυσικά, μέχρι να πέσουν οι υπογραφές όλα είναι ανοικτά και δεν αποκλείεται να έχουμε και άλλα επεισόδια σε αυτό το σίριαλ….


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.