Παρτίζαν: Πάει να κάνει το «μπαμ» με Μίροτιτς (videos)

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Πάντερ η Παρτίζαν είναι έτοιμη για ακόμα μία επιτυχία στο μεταγραφικό παζάρι!

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Νίκολα Μίροτιτς θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, πολλές ομάδες από την Ευρωλίγκα έσπευσαν να χτυπήσουν την πόρτα του 23χρουνου άσου. 

Πριν λίγες ημέρες είχαμε αναφέρει στο Novasports.gr πως ο Νίκολα Μίροτιτς όχι μόνο βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού αλλά είχε προσεγγίσει την πλευρά του παίκτη, τον οποίο και προόριζαν για αντικαταστάτη του Σάσα Βεζένκοφ, εφόσον ο τελευταίος επιλέξει να μετακομίσει στην άλλη μεριά του Ατλαντικού για λογαριασμό των Σακραμέντο Κινγκς. 

Πλέον οι νταμπλούχοι Ελλάδος έχουν ένα δυνατό ανταγωνιστή, καθώς ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει να ενισχύσει την ομάδα του με τον Νίκολα Μίροτιτς. Η σερβική ομάδα προσφέρει στον Μαυροβούνιο φόργουορντ διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις συνολικές απολαβές του να αγγίζουν τα 6 εκ. ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Βελιγράδι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει και η οριστική συμφωνία. 

Η συνεργασία Μίροτιτς και Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα θέλει να αποδεσμεύσει τον παίκτη εντός της ημέρας, καθώς την 1η Ιουλίου θα ανανεωθεί αυτόματα για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιο του 32χρονου. Αν συμβεί αυτό και χρειαστεί να χωρίσουν οι δρόμοι τους αργότερα, τότε η φορολογία θα είναι ακόμα πιο βαριά για τον ισπανικό σύλλογο.

Οι αναφερόμενες διαπραγματεύσεις με την Παρτίζαν αναδεικνύουν την αυξανόμενη φιλοδοξία του σερβικού συλλόγου, ο οποίος στοχεύει στην ενίσχυση του ρόστερ του με έναν παίκτη του διαμετρήματος του Μίροτιτς. Η πιθανή προσθήκη του Μίροτιτς θα αυξήσει αναμφίβολα τις πιθανότητες επιτυχίας της ομάδας τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις, προσθέτοντας βάθος και εμπειρία στη σύνθεσή της. Η πιθανή μετακίνηση του Μίροτιτς στην Παρτίζαν όχι μόνο θα φέρει ενθουσιασμό στους λάτρεις της σερβικής ομάδας, αλλά θα έχει και σημαντικό αντίκτυπο στο τοπίο της Ευρωλίγκας, καθώς πριν λίγα 24ωρα ανανεώθηκε και η συνεργασία με τον Κέβιν Πάντερ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.