Ιτούδης: «Ο Γιάννης δε θέλει να του συμπεριφέρονται διαφορετικά»

Αναφορά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έκανε ο Δημήτρης Ιτούδης σε podcast της Ιταλίας, λέγοντας ότι έρχονται έξι άτομα από το Μιλγουόκι για να τον παρακολουθούν.

Το δικό του σχόλιο για την Εθνική Ελλάδας και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έκανε σε podcast στην Ιταλία ο Δημήτρης Ιτούδης. Μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής της Φενέρμπαχτσε μίλησε για τον «Greek Freak» ότι δε θέλει να του συμπεριφέρονται διαφορετικά σε σχέση με όσους αγωνίζονται στην Ευρώπη. Παράλληλα πρόσθεσε πως κάθε φορά έρχονται έξι άτομα από το Μιλγουόκι για να παρακολουθούν την κατάσταση του.

«Παρατηρώ τη διαφορά στο λογισμό από έξω, ειδικά όταν προπονώ τον Αντετοκούνμπο με την Ελλάδα. Θέλει επίσης να προπονηθεί από έναν Ευρωπαίο προπονητή που δεν γνωρίζει τη δυναμική του NBA. Ωστόσο, έρχεται στην προπόνηση και δεν θέλει να του φέρονται διαφορετικά από όλους τους άλλους που παίζουν στην Ευρώπη. Το θέμα είναι ότι μαζί του φτάνουν 6 άτομα από το Μιλγουόκι που τον ακολουθούν 24 ώρες το 24ωρο και μας ζητούν να τον αφήσουμε να ξεκουραστεί, να τον αφήσουμε να παίξει για περιορισμένο αριθμό λεπτών. Είναι θέμα συμβιβασμού. Πώς να αντέξω να μπορώ να τον προπονήσω μόνο για Χ λεπτά ανά παιχνίδι και να μην δυσαρεστήσω το franchise του;», ανέφερε αρχικά.

Ακόμη, ρωτήθηκε και για όσους φεύγουν από την Ευρώπη για το ΝΒΑ και αναφέρθηκε στον Βασίλη Σπανούλη, λέγοντας: «Έχω βρεθεί αρκετές φορές σε αυτή την κατάσταση, αρχής γενομένης από την αναχώρηση του Σπανούλη για το Χιούστον. Το καλοκαίρι του 2006 ο προπονητής Τζεφ Βαν Γκάντι μίλησε με θετικά λόγια για τις ιδιότητες του Βασίλη, αλλά στη συνέχεια σκέφτηκε να τον χρησιμοποιήσει ως outbound σουτέρ όταν η μπάλα ήταν στα χέρια του Γιάο Μινγκ ή του Τρέισι ΜακΓκρέιντι. Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν θα είχε την ίδια κατάσταση που είχε στον Παναθηναϊκό, αλλά μου είπε «Κόουτς, θέλω να ζήσω το όνειρό μου». Ποιοι είμαστε εμείς για να εμποδίσουμε έναν άνθρωπο να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες του;».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.