Ολυμπιακός: Η θριαμβευτική επιστροφή του Μιλουτίνοφ

Αρνήθηκε τα περισσότερα χρήματα από τη Βίρτους και είναι έτοιμος να επιστρέψει στο… Λιμάνι του.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πρόκειται να κάνει μια ένδοξη επιστροφή στον Ολυμπιακό, απορρίπτοντας μια επικερδή πρόταση από την Βίρτους Μπολόνια. Η είδηση έχει προκαλέσει κύματα ενθουσιασμού στους φιλάθλους των νταμπλούχων Ελλάδος και αυτό μπορεί εύκολα να το καταλάβει κάποιος αν κάνει μία βόλτα στα Social Media. 

Μετά από τρεις σεζόν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η επιθυμία του Μιλουτίνοφ να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του ήταν εμφανής. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Μιλουτίνοφ και του Ολυμπιακούεξελίχθηκαν ομαλά, με τις δύο πλευρές να δείχνουν μια βαθιά ριζωμένη επιθυμία να συνεργαστούν ξανά.

Η αφοσίωση υπερίσχυσε των υψηλότερων προσφορών

Οι οικονομικές πτυχές της συμφωνίας έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις. Η Βίρτους Μπολόνια παρουσίασε στον Μιλουτίνοφ μια προσφορά που ξεπερνούσε τα 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ωστόσο, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, αύξησαν σημαντικά την αρχική τους προσφορά φτάνοντας στα  2,7 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια, μειώνοντας τη διαφορά. Τελικά, η καρδιά του Μιλουτίνοφ υπερίσχυσε και επέλεξε να επιστρέψει στον σύλλογο όπου η καριέρα του πραγματικά άνθισε.

Η επιστροφή του Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό σηματοδοτεί την επιστροφή του ταλαντούχου σέντερ, ο οποίος στο παρελθόν φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα από το 2015 έως το 2020. 

Τα στατιστικά στοιχεία του 28χρονου σέντερ μιλούν από μόνα τους, καθώς έχει αγωνιστεί σε 135 παιχνίδια της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό, συγκεντρώνοντας πετυχαίνοντας 1.053 πόντους και μαζεύοντας 750 ριμπάουντ. Η επιστροφή του στον σύλλογο όχι μόνο προσθέτει βάθος και εμπειρία στο ρόστερ, αλλά και αναζωπυρώνει τη χημεία με τους πρώην συμπαίκτες του.

Η απόφαση του Μιλουτίνοφ να απορρίψει την πρόταση της Βίρτους υπέρ του Ολυμπιακού αποδεικνύει την ακλόνητη αφοσίωσή του στον σύλλογο και τις βαθιές σχέσεις που έχει καλλιεργήσει όλα αυτά τα χρόνια. Ο Σέρβος σέντερ έχει πολλούς φίλους και παλιούς συμπαίκτες στον Ολυμπιακό και η ζωή του περιστρέφεται γύρω από την ομάδα και τη χώρα. Η αγάπη και η αφοσίωσή του στον Ολυμπιακό τον έχουν κάνει μια αγαπημένη φιγούρα στον κόσμο του μπάσκετ.

Δύο πύργοι στα χέρια του Μπαρτζώκα

Σε συνεργασία με τον σέντερ Μουσταφά Φαλ, ο Μιλουτίνοφ είναι έτοιμος να σχηματίσει ένα τρομερό δίδυμο ψηλών για τον Ολυμπιακό. Ο Φαλ, του οποίου το συμβόλαιο με τον σύλλογο επεκτείνεται επίσης μέχρι το 2025, παρέχει μια ισχυρή παρουσία στο ζωγραφιστό. Οι συνδυασμένες ικανότητες και η εμπειρία τους τους καθιστούν μια υπολογίσιμη δύναμη και δίνουν στον Ολυμπιακό ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην επερχόμενη σεζόν.

Η επιστροφή του Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό δεν αποτελεί θρίαμβο μόνο για τον σύλλογο αλλά και για τους φιλάθλους που τον στήριξαν με πάθος σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Η προσμονή μεταξύ των οπαδών είναι έκδηλη, καθώς περιμένουν με ανυπομονησία την επίσημη αανακοίνωση…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.