Μιλουτίνοφ: Παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ, άνοιξε ο δρόμος για τον Ολυμπιακό

Το συμβόλαιο του Νίκολα Μιλουτίνοφ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ολοκληρώθηκε επίσημα, με τους Μοσχοβίτες να ευχαριστούν τον Σέρβο σέντερ, που πλέον είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως ο Μιλουτίνοφ θα αποχωρούσε από τη Μόσχα στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν και το μόνο που απέμενε ήταν η επισημοποίηση του φινάλε από την ΤΣΣΚΑ, κάτι που ήρθε την Τρίτη (30/5).

Ο Σέρβος σέντερ, λοιπόν, έμεινε ελεύθερος, και πλέον ο δρόμος για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, ο οποίος φέρεται να του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση συνεργασίας, είναι ορθάνοιχτος.  

Βέβαια οι Πειραιώτες δεν… παίζουν μόνοι τους, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Βίρτους Μπολόνια, ωστόσο φαίνεται να έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα, χάρη στο «δέσιμο» που έχει ο Μιλουτίνοφ με την ομάδα.

«Σε ευχαριστούμε, Νίκολα. Με τη λήξη του συμβολαίου του, ο σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοφ αποχωρεί από την ομάδα μας. Προς απογοήτευση των φίλων της ΤΣΣΚΑ, η τετραετής πορεία του Σέρβου ψηλού με την ομάδα μας ολοκληρώνεται» αναφέρει το μήνυμα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Μιλουτίνοφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.