Φενέρμπαχτσε: Τα «γαλλικά» του Μότλεϊ για ένα μπουκάλι κρασί (pic)

Μετά τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε ο Τζόναθαν Μότλεϊ πόσταρε στα social media ένα μπουκάλι κρασί και στη συνέχεια τσακώθηκε με φίλο των Τούρκων στο Twitter.

Η Φενέρμπαχτσε αποκλείστηκε από τους τελικούς του πρωταθλήματος Τουρκίας, αφού ηττήθηκε το βράδυ της Παρασκευής από την Αναντολού Εφές με 87-78. Ο Εργκίν Αταμάν και η παρέα του με 3-1 στη σειρά πήραν το εισιτήριο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Τζόναθαν Μότλεϊ βγήκε για φαγητό και πόσταρε στα social media ένα μπουκάλι κρασί με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση ενός φίλου της Φενέρ.

«Ο Μότλεϊ είναι κακός εδώ και καιρό, αλλά χειροτέρεψε στα μάτια μου απόψε. Δεν θέλω τέτοιους παίκτες που δεν είναι πιστοί στην ομάδα μου», έγραψε ο οπαδός της ομάδας και ο Μότλεϊ του απάντησε: «Αδελφέ, σκάσε! Πήγα για δείπνο. Πάντα δημοσιεύω ένα ωραίο κρασί γιατί μου αρέσει να μοιράζομαι ποιο κρασί πίνω μαζί με τους φίλους μου. Έχω περισσότερο σεβασμό για αυτόν τον σύλλογο από εσάς, έτσι ταΐζω την οικογένειά μου. Είστε τρελοί; Η Φενέρ ​​με βοηθάει να ταΐσω την οικογένειά μου Παίζω σκληρά κάθε φορά που παίζω! Άντε γ…ου»!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.