Σλούκας: «Θα παλέψουμε για κάθε κατοχή»

Ο Κώστας Σλούκας δήλωσε πως ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί αποφασισμένος για τη νίκη στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα παλέψουν για κάθε κατοχή και πως κυνηγούν το τρόπαιο από την αρχή της σεζόν.

Χαρακτηριστικά, ο Σλούκας δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Αυτή την ημέρα τη σκεφτόμαστε από τον Αύγουστο και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Περάσαμε έναν πολύ δύσκολο δρόμο και πλέον απέχουμε 40 λεπτά από την κούπα. Είναι φοβερό αυτό. Θα παλέψουμε για 40 λεπτά έτσι ώστε στο τέλος να είμαστε νικητές».

Επίσης, δήλωσε για το τι δώρο θέλει την Κυριακή στην ονομαστική του γιορτή: «Τι δώρο να περιμένω; Γλυκά; Όχι βέβαια. Να παλέψουμε όλες τις φάσεις και στο τέλος να κερδίσουμε».

Επίσης, δήλωσε για τον αν έχει άγχος πριν τον τελικό: «Ναι. Πάντα αγχώνομαι. Λογικό είναι. Αλλά δεν έχεις να κάνεις και πολλά διαφορετικά πράγματα. Θα πρέπει να μείνεις συγκεντρωμένος και να κάνεις αυτό που κάνεις όλη τη χρονιά».

Ο Σλούκας αναφέρθηκε και στις συμμετοχές του σε Final 4: «Αυτά είναι για τους δημοσιογράφους. Εγώ όταν ήρθα στον Ολυμπιακό μίλησα με τους προέδρους και είπαμε ότι αυτό που θέλαμε είναι να είναι ο Ολυμπιακός στους τελικούς και να παίρνει τους τίτλους. Όλα τα άλλα είναι για εσάς για να τα διαβάζει ο κόσμος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.