Παρτίζαν – Βαλένθια 96-100 (84-84 κ.α): Νυχτερίδες στο Βελιγράδι και επιστροφή στις νίκες (hls)

Η Βαλένθια πήγε με απουσίες στο Βελιγράδι και κατάφερε να πετύχει την τρίτη νίκη της μακριά από την Ισπανία βελτιώνοντας το ρεκόρ της στο 5-6.

Οι δύο ομάδες προέρχονταν από ήττες και αναζητούσαν επιστροφή στα ροζ φύλλα αγώνα. Η Παρτίζαν ερχόταν από δύο κολλητές (Μπαρτσελόνα – Ρεάλ), ενώ η Βαλένθια από τρεις κολλητές (Ζαλγκίρις, Ρεάλ και Βίρτους). Η ομάδα του Ομπράντοβιτς υποδέχτηκε τον κόσμο της για πέμπτη φορά εφέτος στο Βελιγράδι και είχε σε μεγάλο βράδυ τον Γάλλο Ματίας Λεσόρ που ήρθε από τον πάγκο στο πρώτο δεκάλεπτο και πέτυχε 11 πόντους. Πολύ καλό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και από τον Γιαμ Μαντάρ που ξεκίνησε πεντάδα και έβαλε 8 πόντους. Η Βαλένθια που δεν είχε τους τραυματίες Πρέπελιτς και Βαν Ρόσομ, αντιμετώπισε ξανά πρόβλημα στην περιφέρεια με το επιθετικό της παιχνίδι να κολλάει στο φινάλε και τους Σέρβους να κλείνουν το ημίχρονο στο +6 (43-57), χάρη στις καλές άμυνες του Ιωάννη Παπαπέτρου και τα μακρινά σουτ του Κέβιν Πάντερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Παρτίζαν μπήκε καλύτερα με τον Ματίας Λεσόρ να συνεχίζει να φορτώνει το αντίπαλο καλάθι και τον Παπαπέτρου να βγάζει άμυνες. Οι Σέρβοι ανέβασαν την διαφορά στην μέγιστη τιμή της (49-40), όμως τα λάθη στη άμυνα κοστίζουν και η Βαλένθια κατάφερε να συμμαζέψει την διαφορά και να κλείσει την περίοδο στο -4 (64-60). Στην τελευταία περίοδο οι δύο ομάφδες πήγαιναν χέρι χέρι και τα μεγάλα σουτ του Τζάρεντ Χάρπερ έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση. Στο έξτρα πεντάλεπτο η Βαλένθια φάνηκε πιο ψύχραιμη με τον Μουμπρού να κάνει σωστό rotation και τον Κλαβέρ να χρησιμοποιεί την εμπειρία του. Δύο βολές του Χάρπερ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ που χαρίζει στην Βαλένθια την 3η εκτός έδρας της νίκη και υποχρεώνει την Παρτίζαν στην 3η συνεχόμενη.

Ερχόμενη εβδομάδα και η Παρτίζαν αντιμετωπίζει στο τοπικό – ιστορικό μεγάλο ντέρμπι τον Ερυθρό Αστέρα (8/12) στην έδρα της, ενώ η Βαλένθια ταξιδεύει στο Τελ Αβίβ για να παίξει κόντρα στη Μακάμπι (8/12).

Τα καλύτερα στιγμιότυπα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.