Μπαρτζώκας: «Δύσκολη η έδρα της Ρεάλ, ο Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στον Δημήτρη Καρύδα για το ερχόμενο δύσκολο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης (19/10, 21:45, NS), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για την Euroleague.

Ομάδα με γεμάτο ρόστερ θεωρεί τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Γιώργος Μπαρτζώκας εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (19/10, 21:45, NS). Ο Έλληνας προπονητής υπογράμμισε χαρακτηριστικά με δηλώσεις του στον Δημήτρη Καρύδας, ότι οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα στη Μαδρίτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γεμάτο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης και τη δύσκολη αποστολή του Ολυμπιακό: «Συμφωνώ μαζί σας για το ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης και τη δυναμική της. Το παιχνίδι στη Μαδρίτη το προσεγγίζουμε όπως όλα τα παιχνίδια στη Euroleague. Έχουμε ένα πλάνο για να πάιξουμε κόντρα στη Ρεάλ. Θεώρουμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για την αλλαγή προπονητή, αλλά και τη σταθερή της επιθετική λειτουργία: «Έχουμε ένα πλάνο όπως σας είπα. Μιλάμε για μια ομάδα με μεγάλη δυναμική και μέγεθος. Είναι δύσκολο να κερδίσεις στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης».

Για το επόμενο παιχνίδι της Μπασκόνια: «Θα μου επιστρέψετε να μην σας πω τίποτα γιατί σκοπό έχουμε να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της Ρεάλ θα μιλήσουμε για την Μπασκόνια την Πέμπτη το πρωί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.