Μαρτίνεθ: “Παλέψαμε όλοι μαζί για τη νίκη”

Ο προπονητής της Γκραν Κανάρια, Πέδρο Μαρτίνεθ μίλησε για τη σπουδαία νίκη που πέτυχε η ομάδα του επί του Ολυμπιακού και στάθηκε στη δυσκολία του ταξιδιού στα Κανάρια Νησιά, αλλά και στις απουσίες των "ερυθρόλευκων".

Ο προπονητής της Γκραν Κανάρια, Πέδρο Μαρτίνεθ μίλησε για τη σπουδαία νίκη που πέτυχε η ομάδα του επί του Ολυμπιακού και στάθηκε στη δυσκολία του ταξιδιού στα Κανάρια Νησιά, αλλά και στις απουσίες των “ερυθρόλευκων”.

«Έχουν κάποιους τραυματισμούς και είναι πάντα δύσκολο να παίζεις δύο παιχνίδια σε διάστημα 48 ωρών, ειδικά με αυτό το ταξίδι. Εμείς το κάνουμε κάθε μέρα, αλλά για κάθε αντίπαλο είναι δύσκολο να ταξιδέψει μέχρι εδώ. Παίξαμε με ενέργεια, είχαμε την βοήθεια των οπαδών μας και ελέγξαμε τον ρυθμό με τον Έρικσον, που ευστόχησε σε μεγάλα σουτ. Παίξαμε πολύ καλά και στην άμυνα, ήμασταν συνεπείς, κάναμε καλή δουλειά στα ριμπάουντ και όλοι μαζί παλέψαμε. Αυτό ήταν ένα μεγάλο μάθημα για εμάς και για τα επόμενα παιχνίδια. Τώρα το πρόβλημά μας είναι στο πρωτάθλημα, όπου είμαστε σε δύσκολη θέση. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να παίξουμε εξίσου καλά, ενώ πρέπει να δώσουμε ό,τι μπορούμε και στα τελευταία μας παιχνίδια στην Euroleague», είπε ο προπονητής της Γκραν Κανάρια. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.