Πρίφτης: “Ετοιμαζόμαστε μετά κόπων και βασάνων”

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε στο επικείμενο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ, μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται πλέον η ομάδα του, καθώς και για το νέο απόκτημα τον Στέφαν Γιόβιτς.

“Δυστυχώς είμαστε στην δίνη του κορωνοϊού. Ήταν μια δοκιμασία αυτό το εικοσαήμερο από το τελευταίο ματς με το Λαύριο κι έπειτα. Κάνουμε ελλιπέστατη προετοιμασία έλειψαν αρκετοί παίκτες και μετά από τέτοια απραξία δεν είναι εύκολη η επανένταξη. 

Εϊναι δύσκολο για τους παίκτες να ανταπεξέλθουν σε όλες τις απαιτήσεις. Κάποιοι προπονήθηκαν καλά κάποιοι άλλοι όχι. Όταν όλοι βρεθούν στο παρκέ πρέπει να βρεις μια μέση λύση για να προπονηθούν. Όμως πολλές ομάδες δυσκολεύονται με αυτή τηγ κατάσταση δεν είμαστε οι μόνοι. 

Η ΤΣΣΚΑ έχει μέγεθος έχει αθλητικότητα πολύ καλό λόου ποστ παιχνίδ, διαβάζει πολύ καλά κι έχει καλή χημεία. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. 

Ο Γιόβιτς έχει αρκετό καιρό απραξίας πρέπει να βρει αγωνιστικό ρυθμό. Ας έρθει πρώτα να τον δούμε σε τι κατάσταση είναι και σταδιακά θα βγει πρόγραμμα ανάλογο μέρα με την μέρα. 

Ο υγιής Γιόβιτς είναι ένας πολύ καλός παίκτης μπορεί να σετάρει το ματς, έχει εμπειρία και εικόνες. Είναι ένας εκπληκτικός συνδετικός κρίκος πάγκου και παρκέ που κάθε ομάδα χρειάζεται”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας