Μπαρτζώκας: “Ν΄ακολουθήσουμε το πλάνο μας” (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για το εκτός έδρας ματς με την Ούνιξ και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα πρέπει να έχει υπομονή και ν΄ακολουθήσει το πλάνο της.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για το εκτός έδρας ματς με την Ούνιξ και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα πρέπει να έχει υπομονή και ν΄ακολουθήσει το πλάνο της.

Αναλυτικά:

Ένας ματς δύσκολο σε δύσκολες συνθήκες

Ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί έτοιμος. Το ταξίδι είναι μεγάλο αλλά είναι για όλες τις ομάδες. Εκεί που πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας είναι η δυναμικότητα του αντιπάλου, μια ομάδα που είναι πολύ καλή επιθετικά, μια ομάδα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Εκτός της καλής φόρμας που βρίσκεται έχει ψηλούς που αμύνονται πολύ καλά και περιφερειακή γραμμή που σκοράρει και επιτίθεται πολύ καλά. Είναι προφανές ότι πρέπει να προστατέψουμε τη μπάλα γιατί είναι η πρώτη ομάδα στα κλεψίματα, να μην της δώσουμε παιχνίδι στον αιφνιδιασμό, και έτσι θα έχουμε τύχη να κερδίσουμε.

Ο Τζον Μπράουν είναι κομβικός και απαραίτητος για την συγκεκριμένη ομάδα.

Βάζει τα χέρια του φοβερά στη μπάλα παίζει με ένταση στην άμυνα. Στην ουσία είναι ένας παίκτης που αμύνεται σε πέντε θέσεις παίζει τελείως ανορθόδοξα σχετικά με το που βάζει τα χέρια του το σώμα του αλλά είναι πολύ καλός παίκτης.

Είναι η Ούνικς, παράδειγμα πως με υπομονή και δουλειά, τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν στην πορεία ;

Νομίζω για όλες τις ομάδες ισχύει. Έχουν καλό προπονητή καλούς ταλαντούχους παίκτες. Είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο. Δεν είναι τυχαία η μέχρι τώρα βαμολογική συγκομοιδή.

Η συγκέντρωση και ο ρυθμός είναι τα κλειδιά της αναμέτρησης ;

Πάντα είναι στο μπάσκετ αυτά. Πρέπει να μείνουμε στο πλάνο μας αν τους δώσουμε κατοχές τους δώσουμε τη μπάλα στα χέρια τότε θα είναι δύσκολο να ακολουθήσεις. Πρέπει να έχεις υπομονή να προστατεύσεις τη μπάλα, να κάνεις καλές επιλογές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.