Μπαρτζώκας: “Ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση, να κάνουμε σκληρό παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα” (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στα κανάλια Novasports και στο Γιώργο Βαλαβάνη για τον τρόπο που πρέπει να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα (13/10, 22:00μ.μ).

Σκληρό πρέπει να είναι το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, ισχυρίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός των “ερυθρόλευκων” θεωρεί ότι οι “μπλαουγκράνα” έχουν εμπειρία στον άσσο, ενώ οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχουν αφομοιώσει τον τρόπο που αγωνίζεται ο κόουτς της ισπανικής ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA και στο Γιώργο Βαλαβάνη:

Για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα: “Νομίζω είναι αρκετά νωρίς για τη χρονιά είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Με βάση τη δυναμική του αντιπάλου και επειδή παίζουμε εκτός. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη”.

Για τις αλλαγές – προσθήκες της Μπαρτσελόνα: “Η Μπαρτσελόνα είναι πιο έμπειρη στο άσσο έχει τον Καλάθη και τον Λαπροβίτορα. Το παιχνίδι τους είναι πολύ στοχευμένο. Πρέπει να έχουμε καλή άμυνα γιατί παίζει αρκετά με τη μπάλα στο καλάθι. Επίσης είναι μια ομάδα που αμύνεται καλά, σετάρει το παιχνίδι της. Στα σημαντικά ματς οι λεπτομέρειες είναι καθοριστικές.”

Για την άμυνα: “Η Μπαρτσελόνα έχει μεγάλη κατοχή πόντων σκοράρουν και εκτελούν καλά. Έχουν αφομοιώσει το σύστημα που παίζει ο Γιασικιεβίτσιους. Πρέπει να παίξουμε με επαφές να κάνουμε σκληρό αγώνα φυσικά και σωματικά.

Για τα παιχνίδια γενικά της Euroleague: “Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δεν μπορούμε να κοιτάμε το συνολικό πρόγραμμα της Euroleague ούτε να διαλέγουμε αγώνες. Θα πάμε για τη νίκη θα παλέψουμε γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι αν είναι μια καλή μέρα για εμάς και σουτάρουμε όπως θέλουμε εμείς. Θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κερδίσουμε τη Μπαρτσελόνα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.