«Τρελή ατμόσφαιρα»

Καπνούς έβγαζε κι ο ίδιος ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, από την ατμόσφαιρα που συνάντησε η ομάδα του χθες στο ΟΑΚΑ.

Καπνούς έβγαζε κι ο ίδιος ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, από την ατμόσφαιρα που συνάντησε η ομάδα του χθες στο ΟΑΚΑ. Ο Αντρέι Βατούτιν τη χαρακτήρισε «τρελή» και εξέφρασε τα παράπονα του.

Αρχικά μίλησε για τη «μεγάλη» νίκη των Ρώσων επί των Πρωταθλητών Ευρώπης και, γυρίζοντας στο παρελθόν, τόνισε ότι «η τελευταία φορά που κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ήταν πριν επτά χρόνια ακριβώς, στις 10 Νοεμβρίου του 2004 και από τότε δεν τα είχαμε καταφέρει ξανά. Η σημερινή νίκη ήταν πέρα για πέρα δίκαιη».

Τα όσα συνάντησαν οι παίκτες της ομάδας του Γιόνας Καζλάουσκας στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων δεν του άρεσαν και είπε πως «η ατμόσφαιρα ήταν τρελή. Οι οπαδοί κάπνιζαν, μας σημάδευαν με λέιζερ τον πάγκο μας και ο φυσιοθεραπευτής μας δέχτηκε ένα αναπτήρα».

Από την πλευρά του, ο Αντρέι Κιριλένκο, αναφερόμενος στο θέμα εξήγησε πως το έχει αντιμετωπίσει ξανά, λέγοντας ότι «δεν μου συμβαίνει συχνά να παίζω σε γήπεδα που υπάρχει καπνός αλλά έχει ξαναγίνει. Όχι στις ΗΠΑ, φυσικά, αλλά σε αγώνες της Εθνικής. Σε Τουρκία, Γεωργία, Ελλάδα. Αισθάνθηκα λίγο την μυρωδιά αλλά μέσα στον αγώνα δεν το παρατήρησα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.