Προσοχή συνιστά ο Σκαριόλο

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι παίκτες της Αρμάνι Τζινς Μιλάνο απέναντι στη Σαρλερουά προκειμένου να πάρουν τη νίκη σύμφωνα με τον Σέρτζιο Σκαριόλο.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι παίκτες της Αρμάνι Τζινς Μιλάνο απέναντι στη Σαρλερουά προκειμένου να πάρουν τη νίκη σύμφωνα με τον Σέρτζιο Σκαριόλο. Ο Ιταλός τεχνικός μιλώντας στη συνέντευξη τύπου τόνισε πως η Σαρλερουά διαθέτει μία πολύ επικίνδυνη ομάδα με πολύ καλές επιθετικές δεξιότητες.

«Ξέρουμε ακριβώς πόσο σημαντικό  είναι  το  παιχνίδι,  ώστε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας: να φτάσουμε στο  Τop-16.  Αν  πάρουμε τη νίκη στο Σαρλερουά, θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα αλλά γνωρίζουμε την δυναμικότητά της . Νίκησαν στην Κωνσταντινούπολη και στο Βελιγράδι παρέμειναν ως το τέλος στο παιχνίδι. Έχουν πολύ καλές επιθετικές  δεξιότητες  και  πολλά “όπλα” στο “οπλοστάσιό” τους. Έχουν πολλούς καλούς παίκτες και έναν εξαιρετικό  προπονητή, τον Τζιοβάνι Μπόζι. Θα πρέπει να είμαστε  αποφασισμένοι και να ακολουθήσουμε την σωστή προσέγγιση γιατί είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να νικήσουμε» δήλωσε ο Σκαριόλο.

Από την πλευρά του ο Ομάρ Κουκ ανέφερε: «Το παιχνίδι στο Σαρλερουά  είναι δύσκολο, αλλά θέλουμε να νικήσουμε, ειδικά μετά την εντός έδρας ήττα από την Εφές. Είναι  μια καλή ομάδα. Έχουν νικήσει σημαντικά παιχνίδια, αλλά έχουν ηττηθεί κι από την Ρεάλ Μαδρίτης στο  σπίτι τους. Θα  πρέπει να παίξουμε με αποφασιστικότητα γιατί  είμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο  και  κάθε παιχνίδι  μπορεί να καθορίσει  τη τελική κατάταξη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.