Μέσα και ο Σχορτσανίτης

Με όλους τους παίκτες να προπονούνται κανονικά, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Με όλους τους παίκτες να προπονούνται κανονικά, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ο τελευταίος των… θυμάτων της γαστρεντερίτιδας, Σοφοκλής Σχορτσανίτης, πήρε κανονικά μέρος αφού ήταν αυτός που άργησε να συνέλθει, με τους υπόλοιπους εννιά (Τέπιτς, Ντούβνιακ, Μάρκοβιτς, Βασιλειάδης, Δέδας, Τσόχλας, Λιάπης, Νίκου, Τσουκαλάς) να είναι επίσης ετοιμοπόλεμοι. 

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, μιλώντας για το ματς ανέφερε:

«Δεν πρέπει να δώσουμε γήπεδο στην αντίπαλό μας, η οποία είναι μια ομάδα που τρέχει πολύ, διαθέτει παίκτες που χειρίζονται πολύ καλά την μπάλα, έχουν αποτελεσματικότητα από το τρίποντο, είναι δυνατοί και αθλητικοί. Στηρίζονται, επίσης, πολύ στη δυνατή τους άμυνα και από την άμυνα δημιουργούν πολλά προβλήματα στους αντιπάλους τους επιθετικά. Σήμερα είναι πρώτη μέρα έχουμε όλους τους παίκτες στην προπόνηση, μετά το αναπάντεχο συμβάν. Θα δούμε πώς θα είμαστε αύριο. Με την εξέλιξη του παιχνιδιού ποιοι από τους παίκτες μας μπορούν να παίξουν περισσότερο».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ, ώστε να είναι ανταγωνιστικός στο ματς, όπως ήταν στην αναμέτρηση με τους Ρώσους στον πρώτο γύρο, σχολίασε: 

«Κάθε παιχνίδι έχει το δικό του χαρακτήρα. Ισως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου να μην περίμενε η Ζενίτ ότι ο ΠΑΟΚ θα έπαιζε τόσο καλά. Θέλει να κάνουμε πολλά πράγματα αύριο, δεν μπορείς να αφήσεις τίποτα στην τύχη. Χρειάζεται να υπερβούμε στην προσπάθειά μας για να κερδίσουμε. Πρέπει να παίξουμε με μυαλό στην άμυνα, να μην τους δώσουμε ευκαιρία για δεύτερες επιθέσεις και να είμαστε σοβαροί, χωρίς λάθη, στην επίθεση. Αν κάνουμε λάθη, θα επιτρέψουμε στην αντίπαλο να τρέξει και να μας δημιουργήσει προβλήματα».

Ο τεχνικός του δικεφάλου κατέληξε λέγοντας: «Δεν ξέρω αν παίζουμε αύριο το τελευταίο χαρτί μας για την πρόκριση, τα αποτελέσματα που έρχονται αλλοιώνουν συνεχώς την κατάσταση στη βαθμολογία του ομίλου. Αν εξαιρέσουμε τις δύο ρώσικες ομάδες, όλες οι άλλες είναι στο ίδιο επίπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.