Σάκοτα: «Είμαστε ικανοί για τη νίκη»

Μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στη Νεπτούνας η ΑΕΚ όπως δήλωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα, μιλώντας για το τελευταίο παιχνίδι της Ένωσης στην πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Μπορεί να τα  καταφέρει κόντρα στη Νεπτούνας η ΑΕΚ όπως δήλωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα, μιλώντας για το τελευταίο παιχνίδι της Ένωσης στην πρώτη φάση της διοργάνωσης. 

«Βλέποντας τους αγώνες της Νεπτούνας μετά τη νίκη μας στην Κλαϊπέντα, είδα ότι έχουν βελτιώσει το παιχνίδι τους και αυτό οφείλεται στο ότι είναι αήττητοι. Είναι μία πάρα πολύ άξια ομάδα, η οποία παλεύει για την πρώτη θέση του ομίλου, ωστόσο, εμείς πιστεύω είμαστε ικανοί να πάρουμε τη νίκη. Σε όλους τους ομίλους εκτός από τον δικό μας όλες οι ομάδες περνάνε με τέσσερις νίκες, άρα εμείς αν κάνουμε πέντε, τότε κάτι καλό θα συμβεί» ανέφερε ο κόουτς του δικεφάλου ενώ σχετικά με τον Νίκο Χάτζη που αποχώρησε από την ενεργό δράση, είπε: «Έχω πολύ καλές αναμνήσεις με τον Νίκο. Ήταν αρχηγός της ομάδας στο πρωτάθλημα του 2002. Μεγάλος παίκτης με μεγάλη προσωπικότητα. Του εύχομαι καλή επιτυχία».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Νεπτούνας, Νταϊνιους Αντομάιτις, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του EuroCup . Ήρθαμε στην Αθήνα για να παλέψουμε για την πρώτη θέση του ομίλου. Γνωρίζω την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ, υπάρχει πολύ πίεση σε αυτήν. Πιστεύω ότι δεν θα είναι εύκολο ματς για εμάς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.