Τονάλι: Τιμωρήθηκε δύο μήνες με αναστολή

Ο μέσος της Νιούκαστλ, Σάντρο Τονάλι, τιμωρήθηκε δύο μήνες με αναστολή, αφού παραδέχτηκε ότι παραβίασε τους κανόνες στοιχηματισμού της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Ο μέσος της Νιούκαστλ, Σάντρο Τονάλι, τιμωρήθηκε δύο μήνες με αναστολή, αφού παραδέχτηκε ότι παραβίασε τους κανόνες στοιχηματισμού της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο 23χρονος Ιταλός, δεν θα εκτίσει την απαγόρευση εάν δεν διαπράξει περαιτέρω παραβιάσεις πριν από το τέλος της επόμενης σεζόν. Εκτίει ήδη ποινή αποκλεισμού 10 μηνών που εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 2023 για αδικήματα κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ιταλία.

Ο Τονάλι χρεώθηκε από την FA τον Μάρτιο και παραδέχθηκε ότι στοιχημάτισε σε περίπου 50 αγώνες ποδοσφαίρου μετά την ένταξή του στη Νιούκαστλ, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων στα αποτελέσματα της αγγλικής ομάδας.

«Η FA κατηγόρησε τον μέσο για 50 παραβιάσεις του Κανονισμού Ε8 της FA για στοιχήματα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες μεταξύ 12 Αυγούστου 2023 και 12 Οκτωβρίου 2023», ανέφερε η αγγλική ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της. Η FA επιβεβαίωσε ότι ο Τονάλι παραδέχτηκε πως στοιχημάτισε στους εν λόγω αγώνες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.