Ταπούτος: «Η νίκη είναι μονόδρομος»

Μονόδρομο χαρακτήρισε τη νίκη κόντρα στην Βιλερμπάν ο Χρήστος Ταπούτος προκειμένου ο Άρης να μην αποχαιρετήσει την Ευρώπη.

Μονόδρομο χαρακτήρισε τη νίκη κόντρα στην Βιλερμπάν ο Χρήστος Ταπούτος προκειμένου ο Άρης να μην αποχαιρετήσει την Ευρώπη. Ο αρχηγός του Άρη τόνισε πως η αναμέτρηση της Τρίτης είναι πολύ σημαντική ενώ παράλληλα σχολίασε και τον τρόπο παιχνιδιού της Βιλερμπάν.

«Αν δεν το κερδίσουμε, λογικά θα πούμε αντίο στην Ευρώπη. Η νίκη είναι μονόδρομος για μας αύριο, ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να το κερδίσουμε».

Για την Βιλερμπάν ανέφερε:
«Είναι αθλητική ομάδα, πηδάει και τρέχει πολύ, άρα πρέπει να σταματήσουμε τον αιφνιδιασμό τους και να μην τους επιτρέψουμε να πάνε σε επιθετικά ριμπάουντ. Είναι πολύ δυνατοί σε αυτό το κομμάτι, ενώ εμείς πρέπει να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι».

Για το αν υπάρχει άγχος για το αποτέλεσμα:
«Αφού παίζεις έναν αγώνα δίχως αύριο είναι λογικό να υπάρχει πίεση. Εμείς όμως πρέπει να μπούμε χωρίς άγχος, για να κυνηγήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για νίκη».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μπόγρης δήλωσε: «Εννοείται ότι είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, είναι και στην έδρα μας και πρέπει να το κερδίσουμε για να κάνουμε την πρώτη μας νίκη στον β’ γύρο και να έχουμε ελπίδες πρόκρισης και ενδιαφέρον για τη συνέχεια.

Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να καταφέρουμε να κερδίσουμε, για να ξεχάσουμε κατά κάποιο τρόπο τον τελευταίο μήνα και να κάνουμε μια νέα αρχή. Είναι καλό που υπάρχει πίεση, να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας και να προχωρήσουμε. Οι ήττες που κάναμε στα τελευταία παιχνίδια είναι λόγω συγκέντρωσης στο τέλος, πίεση έχουμε, αλλά να μάθουμε να ζούμε με αυτή».

Τέλος όσον αφορά την Βιλερμπάν είπε: «Είναι καλή ομάδα, τελείως διαφορετική στον τρόπο παιχνιδιού με τις άλλες δύο που αντιμετωπίσαμε. Το γαλλικό μπάσκετ είναι τελείως διαφορετικό από το υπόλοιπο της Ευρώπης και πρέπει να πάμε στον δικό μας ρυθμό και όχι στον δικό τους. Είναι ομάδα που δεν έχει inside game, παίζει πολύ πικ εν ρολ και οι κοντοί τους σουτάρουν. Οι ψηλοί τους είναι αδύνατοι που τρέχουν και πηδάνε, είναι ευέλικτη ομάδα, γι’ αυτό αν τους βάλουμε στον δικό μας ρυθμό, θα έχουμε ελπίδες. Αν όχι θα είναι δύσκολα τα πράγματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.