Τρέντο – Λοκομοτίβ 96-84: Θύμα έκπληξης η “Λόκο”! (vid)

Η Τρέντο είχε πετύχει 43 πόντους στην πρεμιέρα απέναντι στην Παρτίζαν, όμως αντέδρασε με εντυπωσιακό τρόπο και υποχρέωσε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης σε νέα ήττα. 

Η Τρέντο είχε πετύχει 43 πόντους στην πρεμιέρα απέναντι στην Παρτίζαν, όμως αντέδρασε με εντυπωσιακό τρόπο και υποχρέωσε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης σε νέα ήττα. 

Η Λοκομοτίβ μπορεί να είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα από την Μπουλόν, όμως λίγοι πίστευαν ότι θα στραβοπατούσε ξανά στην Βόρεια Ιταλία. Η πραγματικότητα αποδείχτηκε διαφορετική, αφού η Τρέντο πήγε από νωρίς το παιχνίδι στο ρυθμό που ήθελε, πήρε διψήφια διαφορά με το καλημέρα (17-7) και έκλεισε το δεκάλεπτο με το… εξωπραγματικό 27-10! 

Το πράγμα όχι μόνο δεν βελτιώθηκε, αλλά έφτασε στα όρια του καταστροφικού για την τραγική Λόκο στην δεύτερη περίοδο, αφού η Τρέντο με καταιγισμό τριπόντων έφτασε την διαφορά ως το +28(!), 48-20. Η αφύπνιση του Κρόφορντ και τα επιθετικά ριμπάουντ των Ρώσων έριξαν κάπως την διαφορά ως το 61-39 της ανάπαυλας. 

Η τρίτη περίοδος ήταν αυτή στην οποία η Λοκομοτίβ σκάρωσε την ανατροπή της. Κάμινγκς και Κρόφορντ σκόραραν κατά ριπάς, η Τρέντο παρασύρθηκε στον γρήγορο ρωσικό ρυθμό και γρήγορα το παιχνίδι έγινε ντέρμπι: 74-71 στο 30΄ με επιμέρους 13-32! 

Στην τέταρτη περίοδο οι Γουίλιαμς και Μπράουν φορτώθηκαν αμφότεροι με 4 φάουλ για τους γηπεδούχους και η “Λόκο” έδειχνε πως ήταν ζήτημα χρόνου να ισοφαρίσει και να προσπεράσει. Φευ: οι παίκτες του Πασούτιν έγιναν εγωιστές παρασυρόμενοι σε υπερβολικές ατομικές ενέργειες, η Λοκομοτίβ κόλλησε για τα καλά στο σκορ και η Τρέντο αναθάρρησε, κρατώντας το υπέρ της σκορ και περιμένοντας τον παίκτη που θα έγερνε την πλάστιγγα. 

Αυτός ήταν τελικά ο εκπληκτικός Λουκ Μέι, που σκόραρε 11 από τους 25 πόντους στο τελευταίο 5λεπτο, τους συνδύασε με 15 ριμπάουντ και 34 αξιολόγηση και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη και το 1-1 ρεκόρ. Δίπλα του ο ΤζαΚόρι Γουίλιαμς είχε και αυτός ένα φανταστικό παιχνίδι με 17 πόντους και 9 ριμπάουντ. 

Η Λοκομοτίβ, που πήρε 20 πόντους από τον Κρόφορντ και 13 από τον Κάμινγκς, υποχώρησε πλέον στο 0-2 και κινδυνεύει με πρόωρο αποκλεισμό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.