Παρτίζαν – Βενέτσια 95-73: Ο ΄”τυφώνας” κτύπησε στο β΄μέρος (vid)

Μπορεί να είχε 12 παραπάνω επιθέσεις στο πρώτο μέρος του ντέρμπι με τη Βενέτσια η Παρτίζαν αλλά απείχε πολύ από το να δείχνει εικόνα....νικήτριας.

Μπορεί να είχε 12 παραπάνω επιθέσεις στο πρώτο μέρος του ντέρμπι με τη Βενέτσια η Παρτίζαν αλλά απείχε πολύ από το να δείχνει εικόνα….νικήτριας. Η Ιταλική ομάδα έλεγχε καλύτερα τον ρυθμό και προηγήθηκε με 42-43. Το δεύτερο εικοσάλεπτο ήταν όμως μια άλλη εντελώς διαφορετική ιστορία και στο τέλος του αγώνα η Παρτίζαν όχι μόνο πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη φετινή σεζόν αλλά κυρίως εξασφάλισε και μια διαφορά που μπορεί να της φανεί πολύτιμη στο τέλος της κανονικής περιόδου (95-73, +22). Τι άλλαξε στο β΄ μέρος; Ο Ρασόν Τόμας που φορτώθηκε νωρίς με φάουλ σκόραρε 16 πόντους, η άμυνα των γηπεδούχων πήρε άριστα και δίπλα στον Αμερικάνο σκόρερ έπαιξαν καταλυτικό ρόλο οι πληθωρικοί Κόντι Μίλερ-Μακιντάιερ, Ογκνιεν Γιάραμαζ. Παράλληλα, η γραμμή ψηλών της Βενέτσια εξαρθρώθηκε από τα πολλά φάουλ και όλα έγιναν εύκολα για την Παρτίζαν.
ΠΑΡΤΙΖΑΝ: Μίλερ-Μακιντάιερ 20, Μίκα 6, Ζάγκορατς 4, Πέιτζ 8, Ντάγκουμπιτς 3, Γκόρντιτς 2, Γιάραμαζ 17, Ν. Γιάνκοβιτς 2, Σ. Γιάνκοβιτς 5, Τόμας 22, Μόσλι 6.
ΡΕΓΙΕΡ ΒΕΝΕΤΣΙΑ: Κασαρίν 2, Στόουν 3, Μπράμος 11, Τόνουτ 8, Ντέι 5, Ντε Νικολάο, Βίντμαρ 8, Τσάπελ 9, Ματσόλα, Τσερέλα 8, Φοτού 3, Γουάτ 16.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.