Γιατράς: “Σαν να μην μπήκαμε ποτέ στο γήπεδο”

Τα παράπονα του Έλληνα τεχνικού μετά την ήττα του Προμηθέα από τη Μονακό

Η κακή εμφάνιση του Προμηθέα και η βαριά ήττα από τη Μονακό με 80-59 έκανε τον προπονητή της αχαϊκής ομάδας, Μάκη Γιατρά να έχει παράπονα από την αγωνιστική συμπεριφορά του Προμηθέα, ειδικά στο πρώτο μέρος. 

Μετά το τέλος του αγώνα, στη συνέντευξη Τύπου, ο Έλληνας τεχνικός είπε στην αρχή των δηλώσεων του:

«Η Μονακό είναι μια πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικό προπονητή. Αυτό που είναι ασυνήθιστο για εμάς είναι πως παρουσιαστήκαμε σαν να μην μπήκαμε ποτέ στο γήπεδο. Ήμασταν άστοχοι και κακοί στην άμυνα και αυτό έδωσε στη Μονακό μια μεγάλη διαφορά από την αρχή.

Πιστεύω ότι και η διαφορά με την οποία έκλεισε το παιχνίδι είναι τιμητική για εμάς. Θα μπορούσε να είναι πολύ πιο μεγάλη, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε και παλέψαμε, με παίκτες που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή ως εκείνη την ώρα.

Οπότε θα κρατήσουμε την αντίδραση αυτή και θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς για το ελληνικό πρωτάθλημα. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Μονακό και στον προπονητή της».

Σε ερώτηση για το αν ο Προμηθέας ήταν κουρασμένος από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό είπε: «Είχαμε πράγματι ένα απαιτητικό παιχνίδι την Κυριακή και ένα δύσκολο ταξίδι, αλλά αυτά είναι δικαιολογίες. Έχουμε ένα φορτωμένο πρόγραμμα, έχουμε τραυματισμούς, αλλά και πάλι.. Σήμερα το θέμα μας ήταν από την αρχή πως είχαμε έλλειψη ενέργεια, ήμασταν άδειοι. Δεν αναζητούμε δικαιολογίες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης