Στα ημιτελικά Χίμκι, Ούνιξ και Γκραν Κανάρια

Μπάνβιτ, Χίμκι, Ούνιξ Καζάν και Γκραν Κανάρια είναι οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν το φετινό Γιούροκαπ, μετά και τους επαναληπτικούς προημιτελικούς το βράδυ της Τετάρτης.

Μπάνβιτ, Χίμκι, Ούνιξ Καζάν και Γκραν Κανάρια είναι οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν το φετινό Γιούροκαπ, μετά και τους επαναληπτικούς προημιτελικούς το βράδυ της Τετάρτης.


Η Χίμκι άφησε εκτός συνέχειας την κάτοχο του τροπαίου Βαλένθια, αφού μετά τη νίκη της με 76-75 στην Ισπανία, επέβαλλε με άνεση το νόμο της στη Ρωσία και με το τελικό 76-61 σφράγισε πανηγυρικά την παρουσία της στους «4» της διοργάνωσης.


Σπουδαίο πρόκριση πήρε η Ούνιξ Καζάν στο Κούμπαν, στο ρωσικό εμφύλιο. Η Λοκομοτίβ είχε φύγει νικήτρια από τη χώρα των Τατάρων με 87-78 στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο η Ούνιξ ήταν ισοπεδωτική στο Κούμπαν και κρατώντας τους γηπεδούχους στους 58 μόλις πόντους, υπερκάλυψαν το -9 του πρώτου ματς κάνοντας διό τους το ροζ φύλλο με 58-79. Καλή παρουσία από τον Κώστα Καϊμακόγλου, που σκόραρε 11 πόντους (3/7 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 2/2 βολές), μάζεψε 2 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ, έκλεψε 2 φορές τη μπάλα ενώ δεν είχε λάθος σε 35:50!


Μετά το 76-66 των Κανάριων Νησιών επί της Πίναρ Καρσίγιακα, η Γκραν Κανάρια έκανε το 2/2 απέναντι στην αντίπαλό της, περνώντας με 75-74 από τη Σμύρνη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.