Μπουντούτσνοστ-Γκραν Κανάρια 90-77: Μονόπλευρο κίνητρο είπατε; (highlights)

Η Γκραν Κανάρια είχε το κίνητρο για να προκριθεί κατευθείαν στην 8άδα του Eurocup, αλλά η αδιάφορη και αποκλεισμένη Μπουντούτσνοστ δεν παρέδωσε τα όπλα και έκλεισε την φετινή της ευρωπαϊκή περιπέτεια με μία άνετη επικράτηση σε βάρος των περσινών πρωταθλητών της διοργάνωσης.

Στην Λιθουανία η Λιετκαμπέλις επικράτησε με 92-87 της Κλουζ Ναπόκα και έκανε το «δωράκι» που περίμενε η Γκραν Κανάρια. Όμως, οι Ισπανοί δεν έκαναν το δικό τους κομμάτι δουλειάς και έτσι θα αντιμετωπίσουν την Μπεσίκτας σε νοκ-άουτ παιχνίδι για να προκριθούν στην 8άδα του Eurocup.

Η ομάδα του Γιάκα Λάκοβιτς αν κέρδιζε την αδιάφορη Μπουντούτσνοστ θα καταλάμβανε την 2η θέση στον δεύτερο Όμιλο και θα απέφευγε ένα νοκ-άουτ παιχνίδι, περνώντας απευθείας στα προημιτελικά. Όμως, οι Μαυροβούνιοι έπαιξαν για την αξιοπιστία της διοργάνωσης, μιμήθηκαν την επίσης αδιάφορη Λιετκαμπέλις και κέρδισαν άνετα με 90-77 τους περσινούς πρωταθλητές της διοργάνωσης!

Από τα τελειώματα του πρώτου δεκαλέπτου οι γηπεδούχοι έχτισαν μια διαφορά και σιγά-σιγά έφτασαν σε διψήφιο προβάδισμα. Αυτό ήταν, δεν ξανακοίταξαν ποτέ πίσω τους, για να φτάσουν στη νίκη με κορυφαίους τους Γιοάν Μακουντού (21 πόντοι, 7/8 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 27 PIR) και Κέναν Καμένιας (12 πόντοι, 3/3 δίποντα, 6/6 βολές, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 28 PIR).

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 47-38, 70-55, 90-77

Δείτε ΕΔΩ τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.