Λιετκαμπέλις-Κλούζ Ναπόκα 92-87: Υποτίμησε τους αποκλεισμένους (highlights)

H Κλούζ Ναπόκα απώλεσε την την βέβαιη κατάκτηση της δεύτερης θέσης από την ήττα που γνώρισε στην τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης.

Η Λιετκαμπέλις είχε αποκλειστεί από την επόμενη φάση των “12” ομάδων του Eurocup, πριν από το τζάμπολ του αγώνα με την Κλούζ-Ναπόκα στην 18η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, αλλά ήθελε να τελειώσει με νίκη την φετινή ευρωπαϊκή πορεία της και τα κατάφερε απέναντι στην υπεροπτική ρουμανική ομάδα (92-87).

Η Ναπόκα προερχόταν από 5 συνεχόμενες νίκες, αλλά με την ήττα που γνώρισε στην Λιθουανία, θα πρέπει να προσδοκά νίκη της Μπουντούσνοστ στο παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια για να κατακτήσει την 2η θέση του 2ου ομίλου και προκριθεί απευθείας στην προημιτελική φάση. Αν η ισπανική ομάδα νικήσει στην Ποντγκόριτσα, αυτή θα καταταγεί στην 3η θέση και η Κλούζ-Ναπόκα θα τερματίσει στην 3η θέση και θα παίξει με πλοενέκτημα έδρας με αντίπαλο την 6η ομάδα του πρώτου ομίλου, στους μονούς “τελικούς” πρόκρισης.

Οι 25 ασίστ, τα 13 επιθετικά ριμπαόυντ και τα πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας σε δίποντα και τρίποντα, έκριναν την έκαβση του αγώνα, με την Λιετκαμπέλις να κερδίζει τα επιμέρους σκορ στα 3 εκ των 4 δεκαλέπτων κσι να έχει πρώτο σκόρερ τον Σιρβίντις. Η αμυντική προσπάθεια της Κλούζ ήταν ατελής και είχε φθορά με φάουλ σε 4 παίκτες….

Δεκάλεπτα: 27-26, 52-46, 70-67, 92-87

Η στατιστική του αγώνα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.