Ολυμπιακός: Για την τρίτη νίκη κόντρα στην Καϊσερί

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο ΣΕΦ την Καϊσερί για την τέταρτη αγωνιστική του Eurocup και θέλει να πανηγυρίσει την τρίτη φετινή του νίκη.

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να κάνουν το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Παράλληλα, η διοίκηση του Ερασιτέχνη έχει ανακοινώσει πως τα έσοδα του αγώνα, θα διατεθούν για την υποστήριξη των παιδιών του «Τζάμπολ Αγάπης».

Η Αγγελική Νικολοπούλου δήλωσε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Είναι μια εβδομάδα αρκετά δύσκολη, στην οποία θα πρέπει να έχουμε 100% στοχοπροσήλωση στο πλάνο μας. Το παιχνίδι της Τετάρτης κρίνει, ουσιαστικά, την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση του Euro Cup. Γνωρίζουμε ότι η Καϊσέρι είναι μια δύσκολη ομάδα, αλλά εμείς δεν έχουμε περιθώριο να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη, προκειμένου να εκπληρώσουμε έναν από τους στόχους που έχουμε θέσει σαν ομάδα φέτος».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ωστόσο, ο αγώνας θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς στο πλευρό μας θα βρίσκονται οι αθλήτριες του “Τζάμπολ Αγάπης”. Για αυτό τον λόγο εύχομαι να παρευρεθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι στο γήπεδο για να στηρίξουν όχι μόνο την ομάδα, αλλά και μια κοινωνική δράση που τόσα χρόνια δραστηριοποιείται για το καλό των παιδιών αυτών. Αξίζουν τη συνεισφορά μας και το χειροκρότημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.